Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd
  • banner-ocean
  • banner-candle - 副本 (2)
  • banner-FLOWER

Welcome to Minerial

Litbright Candle Factory iki diadegaké ing nineties century.As pungkasan Produsèn karo pabrik ing Tiongkok, kita kudu liwat 10 taun ngekspor lilin. pabrik wilayah kita kira 48.000 meter persegi lan kita iku siji saka manufaktur lilin paling gedhe ing Hebei. We have saka 800skilled buruh lan kapasitas produksi 40 technicians.Our: kontaner 4 × 20 '/day.These item saka kualitas lan majeng designs apik, kang banget misuwur antarane pelanggan. produk kita wis diekspor kanggo Amerika, Eropa, Afrika lan Australia, etc luwih saka wolung puluh negara.

Toko Miturut Kategori

Products kita

We Work Kanthi


WhatsApp Online Chat !