100% Hand diwutahake Candles Taper Elegant - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

100% Hand diwutahake Candles Taper Elegant

Short Description:

Info dhasar Model No .: ZG10-12H Koleksi: Material luncip: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Multi-Colored Roso: Unscented Burning Time: 8h Processing: Machinery Info tambahan Packaging: kothak cellophane Produktivitas: 60 TONS Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: MSDS BSCI BV 100% Handpoured taper elegan lilin nambah. ..


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: ZG10-12H

    Koleksi: luncip

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Multi-Colored

    Roso: Unscented

    Burning Time: 8h

    Processing: Machinery

    Info tambahan

    Packaging: kothak cellophane

    Produktivitas: 60 TONS

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: MSDS BSCI BV

    100% lilin Handpoured elegan taper nambah kecanggihan kanggo pihak. We nggawe tapers unscented kita ing macem-macem saka sudhut urip werna, manawa kanggo koordinasi karo kamar panedhaan Panjenengan, kamar urip, utawa pawon. Amarga alam saka proses dipping melu nggawe lilin taper, ukuran basa bisa beda-beda. A shaper lilin lan / utawa lilin fitters lilin uga perlu kanggo mesthekake sing pas apik menyang nduwèni standar. Smokeless. Iki lilin scented ngobong banget dawa lan duwe werna ngalangi kabeh cara liwat. 

    Details cepet

    • Koleksi: taper lilin
    • Material: Paraffin lilin, lilin Paraffin
    • Feature: Relighting Candle, Relighting
    • Warna: Multi-Colored, Multi-colored
    • Bentuk: Stick
    • Handmade: Ora
    • Gunakake: Activities Agama
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: Litbright
    • Panggil Model: Taper lilin
    • Product: Taper lilin
    • Dianggo: Kagiyatan Agama
    • Gondho: Non-scented
    • Logo: Pelanggan 'Perlu
    • Brand: Litbright
    • Free sampel: Cepak
    • Katon: Stick

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: kothak PVC karo cartons utawa miturut customer 'requirement
    Delivery Detail: karo 35 dina sawise nampa prepayment utawa asli L / C
    Packaging & Shipping

    Packing: ing kothak pvc karo cartons utawa miturut sarat pelanggan '

    Delivery: ing 35days sawise nampa prpayment utawa orginal L / C ing ngarsane

    Layanan kita

    Logo Customer: ditrima
    ganti ing materi: werna, wangun, construction: ditrima
    Umum pengawasan ing mbenakake sadurunge packing 
    pengawasan pihak katelu: ditrima

    Quality Control:
    Kabeh produk kudu pindhah througu limang kir sadurunge manufacturcing proses
    Revelant mriksa materi sadurunge produksi 
    mriksa Full sawise saben proses individu finshed 
    mriksa Full sawise produksi setengah rampung
    Sprots mriksa sawise produksi dikempalken sadurunge kapal

    Njamin:

    interestes Customer kang bisa dadi kebak dijamin
    Saben produk risak utawa masalah kualitas (liyane karusakan sak transporation bisa ngganti ing urutan sabanjure)
    Sembarang produk risak utawa masalah kualitas kang nimbulaké dampak customer kang bisa menehi ganti rugi supaya sing sabanjuré.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !