8 inci kaca jar lilin agama - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

8 inci kaca jar lilin agama

Short Description:

Info dhasar Model No .: YT7TBC Koleksi: Votive Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Putih Roso: Processing Unscented: Machinery Diameter: 6.9cm : Dhuwur: 21cm Info tambahan Packaging: Seperater lan tray Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: BV MSDS BSCI pitung dina kaca memorial jar lilin. ..


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: YT7TBC

    Koleksi: Votive

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Putih

    Roso: Unscented

    Processing: Machinery

    Diameter: 6.9cm: Dhuwur: 21cm

    Info tambahan

    Packaging: Seperater lan tray

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV MSDS BSCI

    Pitung dina memorial kaca jar lilin kanggo Isreal lan pasar Prancis, Wong nggunakake ing pasamuwan. lilin kita sing digawe saka bahan baku paling, item iku saka kualitas apik lan designs majeng, Kita bakal terus efforts kanggo netepake hubungan apik kerjasama karo pelanggan adhedhasar kualitas apik, competitive price lan layanan nimbang, sambutan kanggo ngunjungi kita pabrik lan rembugan . kita uga duwe perancang profesional kita dhewe lan pabrik kanggo ketemu samubarang kasenengan.

    Details cepet

    • Koleksi: Jar
    • Material: Paraffin lilin, lilin Paraffin
    • Feature: Relighting Candle
    • Warna: Putih
    • Wangun: Pillar
    • Handmade: Ora
    • Gunakake: Activities Agama
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: Litbright
    • Panggil Model: lilin Agama
    • jeneng produk: lilin Agama
    • Dianggo: Prayer
    • Katon: Pillar
    • Dikarepake Pelanggan: Logo
    • Free sampel: Cepak
    • Packing: Jar
    • Asal: China
    • Brand: Litbright
    • Burning wektu: 7 days

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: jar kaca karo cartons utawa miturut sarat pelanggan '
    Delivery Detail: Ing 35 dina sawise nampa prepayment utawa asli L / C
     

    8 inci kaca jar lilin agama

    Description Product

    7 days lilin agama Katolik

    Dianggo: gereja aktivitas agama lan Monumen kuburan

    Diameter: 7.1 cm

    Length: 21 cm

    Bobot: 450 g

    Burning wektu: 7 days

    Bagéyan saben karton lan cartons saben 20 "wadhah: 12pcs ing siji karton lan 2500 cartons ing siji 20" wadhah

    Layanan kita

    Logo Customer: ditrima
    ganti ing materi: werna, wangun, construction: ditrima
    Umum pengawasan ing mbenakake sadurunge packing 
    pengawasan pihak katelu: ditrima

    Quality Control:
    Kabeh produk kudu pindhah througu limang kir sadurunge manufacturcing proses
    Revelant mriksa materi sadurunge produksi 
    mriksa Full sawise saben proses individu finshed 
    mriksa Full sawise produksi setengah rampung
    Sprots mriksa sawise produksi dikempalken sadurunge kapal

    Njamin:

    interestes Customer kang bisa dadi kebak dijamin
    Saben produk risak utawa masalah kualitas (liyane karusakan sak transporation bisa ngganti ing urutan sabanjure)
    Sembarang produk risak utawa masalah kualitas kang nimbulaké dampak customer kang bisa menehi ganti rugi supaya sing sabanjuré.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !