8g-23G Colored tealight lilin ing cangkir logam - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

8g-23G Colored lilin tealight ing cangkir logam

Short Description:

Info dhasar Model No .: JC13Z-28PT Koleksi: Tea cahya Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Multi-Colored Roso: Processing woh: Isi Diameter: 3.7cm: Length: 1.6cm Additional Info Packaging: pvc kothak packaging packaging Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: BSCI MSDS BV Colored lan sce ITS ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: JC13Z-28PT

    Koleksi: Tea cahya

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Multi-Colored

    Roso: woh

    Processing: Isi

    Diameter: 3.7cm: Length: 1.6cm

    Info tambahan

    Packaging: pvc kothak packaging packaging

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BSCI MSDS BV ITS

    Colored lan scented tealight lilin ing cangkir aluminium, kita bisa gawé Grammer saka 8g kanggo 50g. werna abang, kuning, Jambon, putih lan werna sing seneng. wewangian iku woh kita tansah gawé. kita uga bisa gawé miturut kasenengan.

    Details cepet

    • Koleksi: Tea cahya
    • Material: Paraffin lilin, lilin paraffin
    • Feature: aroma, aroma
    • Warna: Multi-Colored, multi-colored
    • Wangun: Pillar
    • Handmade: Ora, ora
    • Gunakake: Bars
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: litbright
    • Panggil Model: Tealight
    • Free sampel: kasedhiya
    • Dianggo: Bar
    • Packing: kothak, polybag lan karton
    • Brand: litbright
    • request pelanggan ': Logo
    • Bobot: 8g-90g

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: nyilikake tas, tas plastik, kothak kertas, kothak pvc, nyilikake tas + kertas kothak
    Delivery Detail: witnin 35days sawise nampa prepayment utawa orginal L / C
     

    jam Natal 3-8 scented werna tealight lilin

    Description Product

    lilin Tealight

    1. Warna: multi-colored, putih, abang, biru, kuning, Jambon, oranye, lan ing

    2. Material: paraffin lilin 
    3. wektu kobong Long lan panyimpenan long periode
    4. Beda packing avalible

    5. Bisa sumber minangka logo dibutuhake pelanggan '

    6. Bisa nggawe Akeh Size lan Akeh wektu Burning

    aplikasi: 

    Cocog kanggo sawetara hiburan lan agama panggonan, kayata bar, Teahouse, KTV, lan pasamuwan. Good ing mbentuk 

    romantis, festival, utawa atmosfer suci utawa minangka hadiah ... ..

    Packaging & Shipping

    Packing: Various packings ing polybag / kertas kothak kothak / pvc utawa accoeding panjalukan pelanggan 

    Delivery: ing 35 dina sawise nampa prepayment utawa orginal L / C ing ngarsane 

    Layanan kita

    Logo Customer: ditrima
    Umum pengawasan ing mbenakake sadurunge packing 
    pengawasan pihak katelu: ditrima 

    Saben produk risak utawa masalah kualitas (liyane karusakan sak transporation) bisa ngganti ing urutan sabanjure.
    Sembarang produk risak utawa masalah kualitas kang nimbulaké dampak customer kang bisa menehi ganti rugi supaya sing sabanjuré.




  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !