Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Babagan awake dhewe

bab-usimg

Litbright Candle Factory iki diadegaké ing nineties century.As pungkasan Produsèn karo pabrik ing Tiongkok, kita kudu liwat 10 taun ngekspor lilin. Pabrik wilayah kita kira 48.000 meter persegi lan kita iku siji saka manufaktur lilin paling gedhe ing Hebei. We have saka 800skilled buruh lan kapasitas produksi 40 technicians.Our: kontaner 4 × 20 '/day.These item saka kualitas lan majeng designs apik, kang banget misuwur antarane pelanggan. Produk kita wis diekspor kanggo Amerika, Eropa, Afrika lan Australia, etc luwih saka wolung puluh negara.
Produk utama kita kalebu:
lilin kluwarga, flameless remot kontrol mimpin lilin, lilin ing jar kaca, lilin padhang, lilin tealight, lilin tugu, lilin hadiah, lilin, lilin jewish, lilin werni, lilin taper, lilin Votive.
Kita bakal terus efforts kanggo establsih sesambetan apik karo pelanggan adhedhasar kualitas apik, competitive price lan layanan nimbang, welcome kanggo ngunjungi kita pabrik lan rembugan.



WhatsApp Online Chat !