Colored padhang lilin streight karo ora nangis ora kumelun - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Berwarna streight padhang lilin karo ora nangis ora kumelun

Short Description:

Info dhasar Model No .: G75C-0450H Koleksi: Votive Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Multi-Colored Roso: Unscented Size: 7 * 10cm Burning Time: 8h Processing: Machinery Diameter: 2.1cm: Dhuwur: 24.5cm Info tambahan Packaging: Box packaging Produktivitas: 30tons saben dina Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air, DHL TNT Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20'fcl Certificate ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: G75C-0450H

    Koleksi: Votive

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Multi-Colored

    Roso: Unscented

    Size: 7 * 10cm

    Burning Time: 8h

    Processing: Machinery

    Diameter: 2.1cm: Dhuwur: 24.5cm

    Info tambahan

    Packaging: Box packaging

    Produktivitas: 30tons saben dina

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air, DHL TNT

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20'fcl

    Certificate: BSCI BV

    Multi-colored padhang lilin barang

    produk kita wis diekspor kanggo Afrika, Mid-wétan, Amérika Kidul, Asia, sawetara negara Eropah, kayata Nigeria, Congo, Angola, Namibia, Guinea, Ghana, Benin, Kamerun, Sudan, Libanon, Yaman, Afrika Kidul, Zimbabwe, Gambia, Senegal ... Pakistan, Israel, Turkey, Haiti, Costa Rica, ECT luwih saka wolung puluh negara.                      

    We kerjo bareng karo Walmart, Japan Daiso, Korea Daiso lan pelanggan gedhe.

    Details cepet

    • Koleksi: Art Candle
    • Material: Paraffin Wax
    • Feature: dawa kobong wektu
    • Warna: Putih
    • Bentuk: Stick
    • Handmade: Ya
    • Gunakake: Dekorasi Ngarep
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: litbright
    • Panggil Model: BG-Candle
    • Certificate: CE RoHS

    Packaging & Delivery

    Details Packaging:  6pcs / 30/40 / 50cello
    Delivery Detail: ing siji sasi
     

    Description Product

    Jeneng: Candle padhang

    Bobot: 10g, 12G, 20g, 22g, 23G, 25g, 28g, 30g, 32g, 35g, 40g, 45g, 50g, 55g, 60g, 75g, 80g, 85g, 90g, 95g, 100g, etc

    Packing: cellophane, plastik tas, kothak, kertas kraft 

    Material Raw: Paraffin lilin, stearic asam

    titik leleh dhuwur: 58 ° C - 60 ° C

    Layanan kita

    1. Sample Cepak

    2. OEM Ditampa

    3. Arrangment Produksi Ngandhani Ing Wektu

    Informasi Company

    Litbright Candle Factory iki diadegaké ing nineties abad pungkasan. Minangka Produsèn karo pabrik ing Tiongkok, kita kudu liwat 10 taun ngekspor lilin. pabrik wilayah kita kira 48.000 meter persegi lan kita iku siji saka manufaktur lilin paling gedhe ing Hebei. We have saka 800skilled buruh lan kapasitas produksi 40 technicians.Our: 4 × 20 kontaner '/ dina. Iki item saka kualitas lan majeng designs apik, kang banget misuwur antarane pelanggan. produk kita wis diekspor kanggo Amerika, Eropa, Afrika lan Australia, etc luwih saka wolung puluh negara.

    Produk utama kita kalebu:

    lilin kluwarga, flameless remot kontrol mimpin lilin, lilin ing jar kaca, lilin padhang, lilin tealight, lilin tugu, lilin hadiah, lilin, jewish lilin, lilin werni, lilin taper, lilin Votive

    Berwarna lilin padhang kanggo kluwarga


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !