Colored lilin kluwarga nggawe Penyetor - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Colored lilin kluwarga nggawe Penyetor

Short Description:

Info dhasar Model No .: G30S-0865B Koleksi: Votive Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Multi-Colored Roso: Unscented Size: 7 * 15cm Burning Time: 4H Processing: Machinery Diameter: 1.5cm: Dhuwur: 20cm Additional Info Packaging: cellophane utawa shrinked packaging Produktivitas: 26 ton saben dina Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 Tiket 20'fcl p ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: G30S-0865B

    Koleksi: Votive

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Multi-Colored

    Roso: Unscented

    Size: 7 * 15cm

    Burning Time: 4H

    Processing: Machinery

    Diameter: 1.5cm: Dhuwur: 20cm

    Info tambahan

    Packaging: cellophane utawa packaging shrinked

    Produktivitas: 26 ton saben dina

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20'fcl saben dina

    Certificate: BV BSCI MSDS

    specifications

    LITBRIGHT kapasitas produksi: 4 × 20 'lilin kluwarga putih saben dina. 
    Wektu pangiriman Fast 
    wektu Long kobong 

    1) Pure werna 
    2) Long kobong wektu 
    3) periode panyimpenan Long 
    4) Bobot: 7G, 11g, 20g, 22g, 25g, 28g, 30g, 35g, 38g, 40g, 45g, 48g, 50g, 55g, 62g, 70g, etc.
    5) packing Beda dhuwur  
    6) Bisa nggunakake account customer dhewe.
    Kita bisa gawé lilin miturut specification Panjenengan.

    Multi-colored lilin kluwarga kanggo hiasan, ciri Kita dripless, smokeless, ora ana ambuné, titik leleh dhuwur (58 ° C-60 ° C). lilin kluwarga kita duwe akeh grammers beda lan akeh macem-macem ukuran, ing grammers saka 7G kanggo 100g, diameteripun sing saka 1.1cm kanggo 2.5cm. 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !