Cotton wick lan paraffine lilin lilin - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Cotton wick lan paraffine lilin lilin

Short Description:

Info dhasar Model No .: G75-0450H Koleksi: Material luncip: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Putih Roso: Unscented Size: 7 * 10cm burning Time: Processing 8h: Machinery ukuran Beda: Good Quality Additional Info Packaging: kothak packaging Produktivitas: 30 ton saben dina Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: CE BSCI Ou ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: G75-0450H

    Koleksi: luncip

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Putih

    Roso: Unscented

    Size: 7 * 10cm

    Burning Time: 8h

    Processing: Machinery

    Ukuran beda: Good Quality

    Info tambahan

    Packaging: kothak packaging

    Produktivitas: 30 ton saben dina

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: CE BSCI

    siji materi kita 100% Paraffin Wax liyane 70% paraffin lilin lan kelapa sawit 30%. produk utama kita kalebu Grosir Lilin Putih Pillar, lilin kluwarga multi-colored kanggo hiasan, lilin padhang putih, lilin padhang multi-colored, lilin fluted putih, lilin fluted multi-colored, lilin taper putih, multi-colored taper lilin. lilin kita sing digawe saka bahan baku paling, item iku saka kualitas lan majeng designs apik, kang misuwur antarane pelanggan. 

     

    Litbright Candle Factory iki diadegaké ing nineties abad pungkasan. Minangka Produsèn karo pabrik ing Tiongkok, kita kudu liwat 10 taun ngekspor lilin. pabrik wilayah kita kira 48.000 meter persegi lan kita iku siji saka manufaktur lilin paling gedhe ing Hebei. We have saka 800skilled buruh lan 40 teknisi. kapasitas produksi: 4 × 20 kontaner '/ dina. Iki item saka kualitas lan majeng designs apik, kang banget misuwur antarane pelanggan. produk kita wis diekspor kanggo Amerika, Eropa, Afrika lan Australia, etc luwih saka wolung puluh negara.

     

    Details cepet

    • Koleksi: Art Candle
    • Material: Paraffin Wax
    • Feature: dawa kobong wektu
    • Warna: Putih
    • Bentuk: Stick
    • Handmade: Ya
    • Gunakake: Dekorasi Ngarep
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: litbright
    • Panggil Model: BG-Candle
    • Certificate: CE RoHS

    Packaging & Delivery

    Details Packaging:  6pcs / 30/40 / 50cello
    Delivery Detail: ing siji sasi
     
    Description Product

    Jeneng: Candle padhang

    Bobot: 10g, 12G, 20g, 22g, 23G, 25g, 28g, 30g, 32g, 35g, 40g, 45g, 50g, 55g, 60g, 75g, 80g, 85g, 90g, 95g, 100g, etc
    Packing: cellophane, plastik tas, kothak, kertas kraft 

    Material Raw: Paraffin lilin, stearic asam

    titik leleh dhuwur: 58 ° C - 60 ° C

    Layanan kita

    Logo Customer: ditrima
    Umum pengawasan ing mbenakake sadurunge packing 
    pengawasan pihak katelu: ditrima 
    Saben produk risak utawa masalah kualitas (liyane karusakan sak transporation) bisa ngganti ing urutan sabanjure.
    Sembarang produk risak utawa masalah kualitas kang nimbulaké dampak customer kang bisa menehi ganti rugi supaya sing sabanjuré.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !