Festival hiasan scented lan colored tealight lilin - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Festival hiasan scented lan colored lilin tealight

Short Description:

Info dhasar Model No .: JC14Z-28P Koleksi: Tea cahya Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Multi-Colored Roso: woh Burning Wektu : 4.5H Processing: Isi Diameter: 3.7cm: Length: 1.7 Cm Additional Info Packaging: kothak pvc packaging Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate : BV BSCI tealight iki ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: JC14Z-28P

    Koleksi: Tea cahya

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Multi-Colored

    Roso: woh

    Burning Time: 4.5H

    Processing: Isi

    Diameter: 3.7cm: Length: 1.7 Cm

    Info tambahan

    Packaging: kothak packaging pvc

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV BSCI

    lilin tealight wis loro skills pametumu, siji wis diwutahake lan liyane dipencet. Kita bisa gawé grammers saka 8g kanggo 50g, Yen perlu, kita bisa gawé miturut kasenengan. Kita nggunakake mung finest gabungan beeswax kabeh-alam kanggo resik, maneh ngobong karo penting adhedhasar lenga wewangen becik kanggo lelampahan sembarang. Kita lilin premium Tealight nggawe ambiance fragrant lan nambah tutul saka gaya kanggo pihak utawa acara khusus. Ana uga werna multy kanggo sampeyan milih. 

    Details cepet

    • Koleksi: Tea cahya
    • Material: Paraffin Wax
    • Feature: aroma
    • Warna: Putih
    • Wangun: Pillar
    • Handmade: Ya
    • Gunakake: Dekorasi Ngarep
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: Litbright
    • Panggil Model: JZ1218S
    • mambu: vanilla kacang

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: 18pc ing kothak siji pvc, 100pvc ing siji karton
    Delivery Detail: ing 40days sawise panrimo saka simpenan
    Description Product

     scented lilin cahya teh ing tuwung cetha 

    bobot: 12G / pc;

    packing: 18pc / pvc kothak box.100pvc / CTN

    materi mentahan: 70% paraffin lilin + 30% asam stearic

    OEM cumawis;

    istilah pembayaran: 30% T / T ing advance, imbangan marang salinan B / L

    sampel: siji ing minggu

    Layanan kita

     kualitas apik

    delivery cepet 

    wektu kobong dawa

    competitive price


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !