pasar Ghana kelet putih lilin - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

pasar Ghana kelet putih lilin

Short Description:

Info dhasar Model No .: G30-0672D Koleksi: Pillar Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Putih Roso: Unscented Burning Time: 4.5H Produktivitas cellophane packaging:: Processing: Machinery Diameter: 1.5cm: Length: 19.5cm Additional Info Packaging 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: BV MSDS BSCI putih house ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: G30-0672D

    Koleksi: Pillar

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Putih

    Roso: Unscented

    Burning Time: 4.5H

    Processing: Machinery

    Diameter: 1.5cm: Length: 19.5cm

    Info tambahan

    Packaging: packaging cellophane

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV MSDS BSCI

    Putih lilin kluwarga iku kanggo nggunakake saben dina, kita duwe akeh grammers lan macem-macem ukuran. Yen sampeyan duwe nedha bengi, please surem lilin tugu putih kita, iku banget romantis. Hubungi kita kanggo kerjasama luwih.

    Details cepet

    • Koleksi: nggunakake ngarep putih
    • Material: Paraffin lilin, lilin Paraffin
    • Feature: Relighting Candle
    • Warna: Putih
    • Bentuk: Stick
    • Handmade: Ora
    • Gunakake: Dekorasi Ngarep
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: Litbright
    • Panggil Model: lilin putih
    • jeneng produk: Putih nggunakake ngarep lilin
    • Dianggo: nggunakake Ngarep
    • Dikarepake Pelanggan: Logo
    • Bobot: 15-100 g
    • Packing: polybag
    • MOQ: 5000 pcs
    • Free sampel: Cepak
    • Brand: Litbright
    • Request Pelanggan: Size

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: polybag, cellophane, utawa nyilikake tas karo cartons utawa miturut request pelanggan '
    Delivery Detail: ing 30 dina sawise nampa Panjenengan prepayment oy asli L / C
    Packaging & Shipping

    Packing: kertas pakaryan, nyilikake tas, tas cellophane, tas plastik karo catons utawa miturut sarat pelanggan '

     Sample: Kita bisa nyedhiyani conto free sethitik kanggo referensi, barang kudu mbayar dening panuku

    Sample mimpin: 2-5days

    Wektu kiriman: ing 30 dina sawise nampa prepayment utawa asli L / C ing ngarsane

    Layanan kita

    Logo Customer: ditrima
    ganti ing materi: werna, wangun, construction: ditrima
    Umum pengawasan ing mbenakake sadurunge packing 
    pengawasan pihak katelu: ditrima

    Quality Control:
    Kabeh produk kudu pindhah througu limang kir sadurunge manufacturcing proses
    Revelant mriksa materi sadurunge produksi 
    mriksa Full sawise saben proses individu finshed 
    mriksa Full sawise produksi setengah rampung
    Sprots mriksa sawise produksi dikempalken sadurunge kapal


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !