Gading Ngalih Wick Luminaire Votive lilin pesawat - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Gading Ngalih Wick Luminaire Votive lilin pesawat

Short Description:

Info dhasar Model No .: LZ-Y80131823-YBP Koleksi: LED Candle Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Multi-Colored Roso: Unscented Size: 8 * 20cm Burning Time: 4H Processing: Mold Timer Fungsi: Remote Fungsi Info tambahan Packaging: putih kothak pvc kothak packaging Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Cert ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: LZ-Y80131823-YBP

    Koleksi: LED Candle

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Multi-Colored

    Roso: Unscented

    Size: 8 * 20cm

    Burning Time: 4H

    Processing: Mold

    Timer Fungsi: Remote Fungsi

    Info tambahan

    Packaging: kothak putih kothak pvc packaging

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV CE MSDS BSCI

    Seneng cemlorot anget saka lilin digabungake karo swara nentremaké saka banyu babbling. Saben unscented Aqua Flame lilin sumbering digawe saka lilin nyata, lampu LED, lan fitur sumbering banyu kualitas karo pangayoman roto garing. wick wis dancing saka tengen ngiwa semangat iku werna kuning. lilin Kita kualitas apik lan rega cukup. Welcome to pabrik kita duwe riko lan negotation.

    Details cepet

    • Koleksi: LED Candle
    • Material: Paraffin Wax
    • Feature: Color Ganti
    • Warna: Multi-Colored
    • Bentuk: Kembang
    • Handmade: Ya
    • Gunakake: Weddings
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: litbight
    • Panggil Model: LZY007
    • werna: owah-owahan

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: 2pcs / kothak putih utawa kothak werna
    Delivery Detail: ing 40days sawise panrimo saka simpenan
     

    jeneng produk: 2pcs werna ganti flameless mimpin lilin remot kontrol (pesawat saka 2 lilin) ​​fungsi / wektu

    size: 7.5cmx7.5cm;

    bahan: WAX + ABS

    1> .ing / mati ngalih ing ngisor lilin

    2> lilin .wong duwe loro mode cahya: fliker lan anteng nalika pencet tombol "mode"

    3> lilin .wong bakal ngganti werna kanthi otomatis nalika pencet "multi-werna"

    4>. 4 utawa 8 jam wektu, lilin bakal kanthi otomatis mateni sawise Wektu sing dilakoni

    5.> Nalika penet saben tombol werna siji, iku bisa ngganti 12 werna ing total.

    nggunakake 3-AAA batre (ora klebu); karo 1pcs kuning mimpin 12000mcd, PUT1-CR2025 ing remot.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !