LED lilin Setel karo Design Gading Langkawi - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

LED lilin Setel karo Design Gading Langkawi

Short Description:

Info dhasar Model No .: LZ-Y30456-BLW Koleksi: LED Candle Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Multi-Colored Roso: Unscented burning Time: 8h Processing: Mold Additional Info Packaging: kothak packaging Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: BV CE RoHS MSDS BSCI Warna Ganti pesawat 3 Flickeri ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: LZ-Y30456-BLW

    Koleksi: LED Candle

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Multi-Colored

    Roso: Unscented

    Burning Time: 8h

    Processing: Mold

    Info tambahan

    Packaging: kothak packaging

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV CE RoHS MSDS BSCI

    Warna Ganti pesawat Of 3 flickering Flameless Lilin Kang Deleng Similar Kanggo Wax Candles - Baterei Klebu LED Candles flickering Lan mencorong Kaya Real CandlesComes karo multi-fungsi remot kontrol kanggo ngganti werna, padhang, opsi kedhep, lilin saka ngendi wae. Ora kekacoan, kutah utawa dripsLed lilin fitur wektu otomatis karo 4 lan 8 setelan jam.

    • Details cepet
      • Koleksi: LED Candle
      • Material: Paraffin Wax
      • Feature: Color Ganti
      • Warna: Multi-Colored
      • Bentuk: Kembang
      • Handmade: Ya
      • Gunakake: Weddings
      • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
      • Brand Name: litbight
      • Panggil Model: LZY007
      • werna: owah-owahan
      • Packaging & Delivery
      Details Packaging: 2pcs / kothak putih utawa kothak werna
      Delivery Detail: ing 40days sawise panrimo saka simpenan

      specification:

      jeneng produk: 2pcs werna ganti flameless mimpin lilin remot kontrol (pesawat saka 2 lilin) ​​fungsi / wektu

      size: 7.5cmx7.5cm;

      bahan: WAX + ABS

      1> .ing / mati ngalih ing ngisor lilin

      2> lilin .wong duwe loro mode cahya: fliker lan anteng nalika pencet tombol "mode"

      3> lilin .wong bakal ngganti werna kanthi otomatis nalika pencet "multi-werna"

      4>. 4 utawa 8 jam wektu, lilin bakal kanthi otomatis mateni sawise Wektu sing dilakoni

      5.> Nalika penet saben tombol werna siji, iku bisa ngganti 12 werna ing total.

      nggunakake 3-AAA batre (ora klebu); karo 1pcs kuning mimpin 12000mcd, PUT1-CR2025 ing remot.

    •   Sample:

      customer mbayar ragad sampel lan ragad barang, bakal siap ing 7days.

      paket: 2pcs / kothak putih utawa kothak werna.

      OEM kasedhiya.

      Layanan kita

      Logo Customer: ditrima
      ganti ing materi: werna, wangun, construction: ditrima
      Umum pengawasan ing mbenakake sadurunge packing 
      pengawasan pihak katelu: ditrima


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !