Multi Harvest Autumn Leaf LED Pillar Candle - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Multi Harvest Autumn Leaf LED Pillar Candle

Short Description:

Info dhasar Model No .: LZ-Y30456-FY Koleksi: LED Candle Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Putih Roso: Unscented Burning Wektu : 4H Processing: Mold Info tambahan Packaging: kothak werna utawa pvc kothak packaging Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: BV CE RoHS MSDS Tambah tiba anget kanggo kamar w ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: LZ-Y30456-FY

    Koleksi: LED Candle

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Putih

    Roso: Unscented

    Burning Time: 4H

    Processing: Mold

    Info tambahan

    Packaging: kothak werna utawa kothak pvc packaging

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV CE RoHS MSDS

    Tambah tiba anget kanggo kamar karo Autumn LED godhong tugu lilin. lilin Flameless punika alternatif aman kanggo lilin tradisional. Incorporate menyang pusate utawa panggonan ing kamar ngarep kanggo sawetara ambiance gak oleh pisan. Ndadekake hadiah hostess gedhe. Mbutuhake 2 batre AA (ora klebu). Care: ngilangke resik karo gombal lembab.

    Details cepet

    • Koleksi: LED Candle
    • Material: Paraffin Wax
    • Feature: Flameless
    • Warna: Multi-Colored
    • Wangun: Pillar
    • Handmade: Ya
    • Gunakake: Dekorasi Ngarep
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: Litbright
    • Panggil Model: LED lilin
    • jeneng produk: LED lilin
    • Dianggo: hiasan Ngarep, wedding
    • Packing: tas PVC lan karton
    • Free sampel: Cepak
    • Baterei: baterei 3AAA
    • Obah wick: Cepak
    • Logo: Requirements Klien

    Packaging & Delivery

    Details Packaging:  tas pvc lan cartons utawa miturut request pelanggan '
    Delivery Detail: ing 30days sawise nampa prepayment Panjenengan
     

    sih Wedding paraffin lilin flameless LED lilin karo wektu

    Description Product

    lilin LED

    1. semangat obah Real

    2. Alam, non-beracun no smoking lan non-Heh,

    3. Kualitas lan rega competitve

    4. wektu pangiriman Fast

    aplikasi

    1. hadiah Natal, hadiah Valentine, Gift pun, pakaryan valentine

    2. Ngarep, partai, bar, hiasan kantor, 

    3. Birthday, valentine, wedding, hiasan Natal ......

    hadiah 4. Bisnis

    Directions dienggo
    Lilin 3 diameteripun inch lan nggunakake 3 batre AAA, klebu.
    Kabeh Lilin Gunakake Padha Remote
    Kabeh ukuran bisa Bareng
    Remote Wis 17 kaki Range

    Packaging & Shipping

    Packing: polybags karo cartons utawa miturut sarat pelanggan '

    Delivery: ing 30days sawise nampa prepayment dening segara utawa maskapai


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !