Ora nangis ora kumelun putih lilin fluted - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Ora nangis ora kumelun putih lilin fluted

Short Description:

Info Model No .: G65CL-0625D dhasar Koleksi: Material luncip: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Putih Roso: Unscented Size: 8 * 20cm burning Time: 8h Processing: Machinery Diameter; 2.2cm: Length: 22.5cm Info tambahan Packaging: shrinked utawa tas packaging Produktivitas: 36tons Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air, TNT DHL UPS Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 Tiket 20'fcl Certifi ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: G65CL-0625D

    Koleksi: luncip

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Putih

    Roso: Unscented

    Size: 8 * 20cm

    Burning Time: 8h

    Processing: Machinery

    Diameter; 2.2cm: Length: 22.5cm

    Info tambahan

    Packaging: shrinked utawa tas packaging

    Produktivitas: 36tons

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air, TNT DHL UPS

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20'fcl

    Certificate: BSCI BV MSDS

    fluted lilin putih, lilin fluted multi-colored, lilin taper putih, multi-colored taper lilin. siji materi kita 100% Paraffin Wax liyane 70% paraffin lilin lan kelapa sawit 30%. packagings Kita polybag packaging, kothak packaging, nyilikake packaging lan packaging cellophane, kita uga bisa gawé packaging miturut syarat pelanggan '. werna Kita: putih, ireng, ijo, kuning, biru ... sembarang werna bisa milih. ciri kita dripless, smokeless, ora ana ambuné, titik leleh dhuwur (58 ° C-60 ° C). lilin kluwarga kita duwe akeh grammers beda lan akeh macem-macem ukuran, ing grammers saka 7G kanggo 100g, diameteripun sing saka 1.1cm kanggo 2.5cm. kita bisa gawé grammes, dawa dhiameter lan account miturut syarat pelanggan '.  

    Details cepet

    Koleksi:
    cahya
    Material:
    paraffin Wax
    Feature:
    Flameless
    warna:
    putih
    bentuk:
    luncip
    Handmade:
    Ya
    Gunakake:
    Home Decoration
    Panggonan Asal:
    Hebei China (Mainland)
    Jeneng merek:
    LITBRIGHT
    Panggil Model:
    CL-lilin
    Size:
    Diameter: 2cm Length: 27.5cm
    bobot:
    68
    packing:
    6pcsX25bags, etc

    Informasi Company

    Litbright Candle Factory iki diadegaké ing nineties abad pungkasan. Minangka Produsèn karo pabrik ing Tiongkok, kita kudu liwat 10 taun ngekspor lilin. pabrik wilayah kita kira 48.000 meter persegi lan kita iku siji saka manufaktur lilin paling gedhe ing Hebei. We have saka 800skilled buruh lan 40 teknisi. kapasitas produksi: 4 × 20 'kontaner /day.These item saka kualitas lan majeng designs apik, kang banget misuwur antarane pelanggan. produk kita wis diekspor kanggo Amerika, Eropa, Afrika lan Australia, etc luwih saka wolung puluh negara.

    Produk utama kita kalebu:

    lilin kluwarga, flameless remot kontrol mimpin lilin, lilin ing jar kaca, lilin padhang, lilin tealight, lilin tugu, lilin hadiah, lilin, lilin jewish, lilin werni, lilin taper, lilin Votive.

    Kita bakal terus efforts kanggo establsih sesambetan apik karo pelanggan adhedhasar kualitas apik, competitive price lan layanan nimbang, welcome kanggo ngunjungi kita pabrik lan rembugan.

    Jeneng: Fluted Candle

    Bobot: 10,12g, 20g, 22g, 23G, 25g, 28g, 30g, 32g, 35g, 40g, 45g, 50g, 55g, 60g, 75g, 80g, 85g, 90g, 95g, 100g, etc

    Packing: cellophane, tas plastik, kothak, kertas kraft 

    Material Raw: Paraffin lilin, stearic asam

    titik leleh dhuwur: 58 ° C - 60 ° C

    Layanan kita

    1. Sample Cepak

    2. OEM Ditampa

    3. Arrangment Produksi Ngandhani Ing Wektu


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !