lilin putih paraffin lilin ora gawenan tangan kluwarga - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Paraffin lilin ora gawenan tangan kluwarga lilin putih

Short Description:

Info dhasar Model No .: G75-1020H Koleksi: Votive Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Putih Roso: Unscented Burning Time: 8h Processing: Machinery Diameter: 2.1cm: Length: 24 Cm Additional Info Packaging: kothak cellophane packaging Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: BV SGS MSDS Kita ITS materi siji 100% Paraf ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: G75-1020H

    Koleksi: Votive

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Putih

    Roso: Unscented

    Burning Time: 8h

    Processing: Machinery

    Diameter: 2.1cm: Length: 24 Cm

    Info tambahan

    Packaging: kothak packaging cellophane

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV SGS MSDS ITS

    siji materi kita 100% Paraffin Wax liyane 70% paraffin lilin lan kelapa sawit 30%. The grammers saka 7G kanggo 100g, diameteripun sing saka 1.1cm kanggo 2.5cm. We kudu sertifikasi kita dhewe, kayata SGS lan MSDS. pakaryan kertas, nyilikake tas, tas cellophane, tas plastik karo catons utawa miturut syarat pelanggan '.

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: polybag, cellophane, utawa nyilikake tas karo cartons utawa miturut request pelanggan '
    Delivery Detail: ing 30days sawise nampa Panjenengan prepayment oy asli L / C

     

    Details cepet

    • Koleksi: nggunakake ngarep putih
    • Material: Paraffin lilin, lilin Paraffin
    • Feature: Relighting Candle
    • Warna: Putih
    • Bentuk: Stick
    • Handmade: Ora
    • Gunakake: Dekorasi Ngarep
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: Litbright
    • Panggil Model: lilin putih
    • jeneng produk: Putih nggunakake ngarep lilin
    • Dianggo: nggunakake Ngarep
    • Dikarepake Pelanggan: Logo
    • Bobot: 15-100g
    • Packing: polybag
    • MOQ: 5000pcs
    • Free sampel: Cepak
    • Brand: Litbright
    • Request Pelanggan: Size
    • Packaging & Shipping

       Sample: Kita bisa nyedhiyani conto free sethitik kanggo referensi, barang kudu mbayar dening panuku

      Sample mimpin: 2-5days

      Wektu kiriman: ing 30 dina sawise nampa prepayment utawa asli L / C ing ngarsane

      Layanan kita

      Logo Customer: ditrima
      ganti ing materi: werna, wangun, construction: ditrima
      Umum pengawasan ing mbenakake sadurunge packing 
      pengawasan pihak katelu: ditrima

      Quality Control:
      Kabeh produk kudu pindhah througu limang kir sadurunge manufacturcing proses
      Revelant mriksa materi sadurunge produksi 
      mriksa Full sawise saben proses individu finshed 
      mriksa Full sawise produksi setengah rampung
      Sprots mriksa sawise produksi dikempalken sadurunge kapal.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !