Pillar agama Candle putih - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Pillar agama Candle putih

Short Description:

Info dhasar Model No .: G25-0830H Koleksi: Material luncip: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Putih Roso: Unscented Size: 7 * 10cm burning Time: 8h Processing: Mold Long burning Time: kothak Beda Packaging Info tambahan Packaging: kothak packaging Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl saben dina Certificate : BS ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: G25-0830H

    Koleksi: luncip

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Putih

    Roso: Unscented

    Size: 7 * 10cm

    Burning Time: 8h

    Processing: Mold

    Long Burning Time: Kothak Beda Packaging

    Info tambahan

    Packaging: kothak packaging

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl saben dina

    Certificate: BSCI BV CE

    lilin padhang sing lilin paraffine, iku werna putih, mesthi uga bisa milih werna. Kita tansah nindakake 8 Piece saben kothak 30 kothak saben CTN, utawa 50 kothak saben CTN diinget. account dhewe ditrima. lilin iki digunakake kanggo nedha bengi wektu, lampu dekorasi kamar banget romantis lan sampeyan bakal ngendhokke dhewe sak wektu nedha bengi, lilin ora mambu utawa ora kumelun. 

    Details cepet

    • Koleksi: lilin padhang
    • Material: Paraffin Wax
    • Warna: Putih
    • Bentuk: Stick
    • Gunakake: Activities Agama
    • Panggonan Asal: Panjenenganipun bei, China (Mainland)
    • colur: multy

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: 6pcsx60box, 8pcs x 30boxes / CTN lan uga miturut customer mbutuhake.
    Delivery Detail: ing siji sasi

    specifications

    Produksi Kapasitas: 4x20ft / dina 
    kita duwe wektu pangiriman cepet banget, 
    kualitas lan regane cukup.        

    Bobot: 10g, 12G, 20g, 22g, 23G, 25g, 28g, 30g, 32g, 35g, 40g, 45g, 50g, 55g, 60g, 75g, 80g, 85g, 90g, 95g, 100g, etc
    Packing: cellophane, plastik tas, kothak, kertas kraft       

    Produk utama kita kalebu:
    lilin kluwarga, flameless remot kontrol mimpin lilin, lilin ing jar kaca, lilin padhang, lilin tealight, lilin tugu, lilin hadiah, lilin, lilin jewish, lilin werni, lilin taper, lilin Votive.

    Kita bakal terus efforts kanggo establsih sesambetan apik karo pelanggan adhedhasar kualitas apik, competitive price lan layanan nimbang, welcome kanggo ngunjungi kita pabrik lan rembugan.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !