Babak wangun flameless flickering luster mimpin - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

wangun bunder flameless flickering luster mimpin

Short Description:

Info dhasar Model No .: LZ-Y30456SDH-HP Koleksi: LED Candle Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Putih Roso: Unscented Burning Wektu : 4H Processing: Mold Info tambahan Packaging: kothak jendhela utawa kothak putih Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: RoHS BSCI MSDS Led lilin kanggo bougie decorati ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: LZ-Y30456SDH-HP

    Koleksi: LED Candle

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Putih

    Roso: Unscented

    Burning Time: 4H

    Processing: Mold

    Info tambahan

    Packaging: jendhela kothak utawa kothak putih

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: RoHS BSCI MSDS

    Led lilin kanggo bougie hiasan, item iki minangka Centerpieces Tabel wedding, wedding bakal banget romantis. lilin iki paraffine nyata lilin, lampu sawijining kedhep lan nari. Fungsi iki lan mati, kita uga duwe wektu lan remot kontrol, sampeyan bisa milih fungsi sing seneng. Ana akeh pola ing lilin, mlebukake siji godhong Maple kita lan poinsettia lan lakspur lan liyane. kita kudu sampel master profesional, kita bisa ketemu kasenengan. Welcome to mesen kanggo pabrik sandi. 

     

    Details cepet

    • Koleksi: LED Candle
    • Material: Paraffin Wax
    • Feature: Color Ganti
    • Warna: Multi-Colored
    • Bentuk: Kembang
    • Handmade: Ya
    • Gunakake: Weddings
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: litbight
    • Panggil Model: LZ-Y30456SDH-HP
    • werna: putih utawa kuning

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: 3pcs / kothak putih utawa kothak werna
    Delivery Detail: ing 40days sawise panrimo saka simpenan
     

    specification:

    jeneng produk: 3pcs werna ganti flameless mimpin lilin remot kontrol (pesawat saka 3 lilin) ​​fungsi / wektu

    size: 7.5cmx10cm; 7,5 × 12.5cm; 7,5 × 14.8cm

    bahan: WAX + ABS

    1> .ing / mati ngalih ing ngisor lilin

    2> lilin .wong duwe loro mode cahya: fliker lan anteng nalika pencet tombol "mode"

    3> lilin .wong bakal ngganti werna kanthi otomatis nalika pencet "multi-werna"

    4>. 4 utawa 8 jam wektu, lilin bakal kanthi otomatis mateni sawise Wektu sing dilakoni

    5.> Nalika penet saben tombol werna siji, iku bisa ngganti 12 werna ing total.

    nggunakake batre 2-AA (ora klebu); karo 1pcs kuning mimpin 12000mcd, PUT1-CR2025 ing remot.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !