Tealight lilin karo wangi woh - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Tealight lilin karo wangi woh

Short Description:

Info dhasar Model No .: JC12Z-25P Koleksi: Tea cahya Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Multi-Colored Roso: woh Burning Wektu : 4H Processing: Isi Info tambahan Packaging: kothak pvc utawa Produktivitas kothak werna packaging: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: BV CE MSDS BSCI wangi lan teali scented ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: JC12Z-25P

    Koleksi: Tea cahya

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Multi-Colored

    Roso: woh

    Burning Time: 4H

    Processing: Isi

    Info tambahan

    Packaging: kothak pvc utawa kothak werna packaging

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV CE MSDS BSCI

    Wangi lan scented lilin tealight digawe saka lilin paraffine, sampeyan bisa milih werna lan scents seneng. lilin iki Grosir ing Jepang lan Korea lan negara liyane. lilin punika ing plastik utawa logam sing duwe. Sampun suwene kobong wektu lan iki kualitas apik. Kita welcome sampeyan pabrik sandi.

     

    Details cepet

    • Koleksi: Tea cahya
    • Material: Paraffin Wax
    • Feature: aroma
    • Warna: Multi-Colored
    • Wangun: Round
    • Handmade: Ora
    • Gunakake: duwe Metal
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: Litbright
    • Panggil Model: Tealight
    • Keyword: scented lilin ing duwe
    • Free sampel: kasedhiya
    • Packing: kothak, polybag lan karton
    • Dianggo: Bar
    • request pelanggan ': Logo
    • Bobot: 8g-90g

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: Nyilikake tas, tas plastik, kothak kertas, kothak pvc, nyilikake tas + kertas kothak
    Delivery Detail: Ing 35days sawise nampa prepayment utawa orginal L / C
     

    Aroma teh lilin, lilin jantung 

    Description Product

    Tea lilin
    1. Warna: multi-colored, putih, abang, biru, kuning, Jambon, oranye lan ing
    2. Material: paraffin lilin 
    3. wektu kobong Long lan wektu panyimpenan long
    4. Paket: cellophane, tas plastik, karton lan ing
    5. Supply minangka dibutuhake logo pelanggan '
    6. Supply macem-macem ukuran lan werna-werna wektu kobong

    Aplikasi produk

    Cocog kanggo sawetara hiburan lan agama panggonan, kayata pihak, bar, Teahouse, KTV, wedding lan pasamuwan. Good ing mbentuk 

    romantis, festival, utawa atmosfer suci utawa minangka hadiah

    Layanan kita

    Logo Customer: ditrima
    Umum pengawasan ing mbenakake sadurunge packing 
    pengawasan pihak katelu: ditrima 
    Saben produk risak utawa masalah kualitas (liyane karusakan sak transporation) bisa ngganti ing urutan sabanjure.
    Sembarang produk risak utawa masalah kualitas kang nimbulaké dampak customer kang bisa menehi ganti rugi supaya sing sabanjuré.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !