Traditional taper lilin / hiasan taper lilin - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

taper lilin Traditional / hiasan taper lilin

Short Description:

Info dhasar Model No .: ZG12-12H Koleksi: Material luncip: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Multi-Colored Roso: Unscented Burning Time: 8h Processing: Machinery Info tambahan Packaging: jendhela kothak Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl Certificate: BV MSDS BSCI iki wewangian free lilin unscented. The ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: ZG12-12H

    Koleksi: luncip

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Multi-Colored

    Roso: Unscented

    Burning Time: 8h

    Processing: Machinery

    Info tambahan

    Packaging: kothak jendhela

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV MSDS BSCI

    Iki free wangi lilin unscented. Iki nedha bengi lilin Bolsius bakal nambah tutul ekstra gaya kanggo meja ngarep lan nedha bengi. Tambah tutul saka klasik karo lilin nedha bengi, nyoba kelompokan mau bebarengan utawa nggabungke macem-macem ukuran kanggo tampilan unik. Bolsius lilin sing digawe karo gabungan lilin premium lan ngobong karo padhang, semangat cetha. Padha nggunakake bahan baku kualitas dhuwur kang nyebabake diobong maneh sampurna. Burning Wektu sampe 7 Jam.

    Details cepet

    • Koleksi: taper lilin
    • Material: Paraffin lilin, lilin Paraffin
    • Feature: Relighting Candle, Relighting
    • Warna: Multi-Colored, Multi-colored
    • Bentuk: Stick
    • Handmade: Ora
    • Gunakake: Activities Agama
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: Litbright
    • Panggil Model: Taper lilin
    • Product: Taper lilin
    • Dianggo: Kagiyatan Agama
    • Gondho: Non-scented
    • Logo: Pelanggan 'Perlu
    • Brand: Litbright
    • Free sampel: Cepak
    • Katon: Stick

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: kothak PVC karo cartons utawa miturut customer 'requirement
    Delivery Detail: karo 35 dina sawise nampa prepayment utawa asli L / C
    Packaging & Shipping

    Packing: ing kothak pvc karo cartons utawa miturut sarat pelanggan '

    Delivery: ing 35days sawise nampa prpayment utawa orginal L / C ing ngarsane

    Layanan kita

    Logo Customer: ditrima
    ganti ing materi: werna, wangun, construction: ditrima
    Umum pengawasan ing mbenakake sadurunge packing 
    pengawasan pihak katelu: ditrima

    Quality Control:
    Kabeh produk kudu pindhah througu limang kir sadurunge manufacturcing proses
    Revelant mriksa materi sadurunge produksi 
    mriksa Full sawise saben proses individu finshed 
    mriksa Full sawise produksi setengah rampung
    Sprots mriksa sawise produksi dikempalken sadurunge kapal

    Njamin:
    interestes Customer kang bisa dadi kebak dijamin
    Saben produk risak utawa masalah kualitas (liyane karusakan sak transporation bisa ngganti ing urutan sabanjure)
    Sembarang produk risak utawa masalah kualitas kang nimbulaké dampak customer kang bisa menehi ganti rugi supaya sing sabanjuré


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !