Putih lilin saka 10g kanggo 100g - China Litbright Candle (Shijiazhuang)
Litbright Candle (Shijiazhuang) Co., Ltd

Putih lilin saka 10g kanggo 100g

Short Description:

Info dhasar Model No .: G22-0865B Koleksi: Votive Material: Paraffin Wax Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi Fungsi: Lighting Warna: Putih Roso: Unscented Size: 7 * 10cm burning Time: 8h Processing: Machinery Long burning Time: Bobot saka 10g Kanggo 100g Info tambahan Packaging: cellophane nyilikake packaging Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air, TNT UPS DHL Papan Asal: China Sumber Kabisan: 3 × 20 '...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: G22-0865B

    Koleksi: Votive

    Material: Paraffin Wax

    Dianggo: Funeral, Holiday, SPA, Agama, Wedding, Party, Birthday, Home Lighting, Dekorasi

    Fungsi: Lighting

    Warna: Putih

    Roso: Unscented

    Size: 7 * 10cm

    Burning Time: 8h

    Processing: Machinery

    Long Burning Time: Bobot Saka 10g Kanggo 100g

    Info tambahan

    Packaging: cellophane nyilikake packaging

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air, TNT UPS DHL

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 3 × 20 'fcl

    Certificate: BV CE MSDS BSCI

    lilin kluwarga putih panas sell ing negara Afrika, lilin iki wis wektu kobong dawa lan aman kanggo kesehatan kita, ana akeh grammers pas kasenengan. packaging normal kita shrinked lan kothak gaya, mentahan materi kita punika kualitas paling apik lan layanan kita anget, yen sampeyan duwe pitakon, please aran gratis kanggo hubungi karo sembarang wektu. welcome kanggo ngunjungi kita pabrik lan rembugan.

    Details cepet

    • Koleksi: lilin putih
    • Material: Paraffin Wax
    • Feature: dawa kobong wektu
    • Warna: Putih
    • Bentuk: Stick
    • Handmade: Ya
    • Gunakake: dina
    • Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland)
    • Brand Name: litbright utawa OEM
    • Panggil Model: ing kothak kertas
    • putih: kluwarga

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: 8pcs * 65bags / karton utawa kothak, 6pcs * 25boxes / karton
    Delivery Detail: 20days

    specifications

     

    lilin putih 
    1. wektu kobong dawa 
    2. wektu panyimpenan long 
    3. delievery cepet 
    4. kualitas apik 

     

    lilin putih

    1.pure lilin putih

    2.long kobong wektu

    wektu panyimpenan 3.long

    4.Weight 7G, 11g, 20g, 22g, 25g, 28g, 30g, 33g, 35g, 38g, 40g, 45g, 48g, 50g, 55g, 62g, 70g, etc

    5.Different packing kasedhiya

    6.Capacity: 4 × 20 '/ dina

    account 7.Can nggunakake customer dhewe

    Kita bisa gawé lilin miturut specification Panjenengan

    FAQ

    Q1.Can sampeyan ngirim sampel kanggo kita?

    A1.Yes, kita bisa ngirim siji sampel Remote Control Home Hiasan mimpin Candle, Birthday LED Candle Lamp for free, barang ngumpulake.

    Q2.Can sampeyan nampa cilik supaya?

    A2.Yes, kita bisa nampa pesenan nyoba, iku wiwitan bisnis. Nanging miturut produk beda rega uga luwih minangka jumlahe normal.

    Q3.Do sampeyan mrekso prodhuk? Carane?

    A3.Yes, saben langkah saka produksi lan produk bakal digawa metu pengawasan dening QC sadurunge kapal.

    Q4.What iku istilah pembayaran?

    A4.We bisa kurban L / C, T / T, Western Union, Money Gram, etc.

    Q5.What babagan kapasitas produksi pabrik Panjenengan?

    A5.10, 000pcs / nyetel saben sasi. Nanging iki miturut produk beda, kita apa sing paling apik kanggo requirement.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !