Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd
  • banner-ocean
  • banner-candle - 副本 (2)
  • banner-FLOWER

Wilujeng sumping di Minerial

Litbright Lilin Factory didirikan dina nineties century.As panungtungan produsén jeung pabrik di Cina daratan, urang kudu leuwih 10 taun exporting lilin. aréa pabrik kami téh ngeunaan 48.000 méter pasagi sarta kami salah sahiji pabrik lilin pangbadagna di Hebei. Urang kudu leuwih 800skilled pagawe sarta kapasitas produksina 40 technicians.Our: peti 4 × 20 '/day.These item nu sahiji kualitas tur canggih desain alus, nu pisan populer di kalangan para nasabah. produk urang geus diékspor ka Amérika, Eropa, Afrika jeung Australia, jsb leuwih ti dalapan puluh nagara.

Warung Ku Kategori

Produk kami

Urang Gawé Jeung


WhatsApp Online Chat !