100% Hand dituang Lilin Taper elegan - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

100% Hand dituang Lilin Taper elegan

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: ZG10-12H Tipe: Bahan tapered: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Unscented ngaduruk Time: 8H Processing: mesin Info tambahan bungkusan: kotak cellophane Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: MSDS BSCI BV 100% Handpoured taper elegan lilin nambahkeun. ..


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: ZG10-12H

    Jenis: tapered

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Unscented

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: mesin

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak cellophane

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: MSDS BSCI BV

    100% lilin Handpoured elegan taper nambahkeun sophistication ka pihak mana wae. Urang ngadamel tapers unscented urang dina rupa-rupa kelir vivid, pastikeun koordinat kalayan kamar makan anjeun, kamar hirup, atawa dapur. Alatan sifat prosés dipping aub dina nyieun lilin taper, ukuranana base bisa rupa-rupa. A shaper lilin jeung / atawa lilin fitters lilin bisa jadi perlu mastikeun fit alus kana wadah baku. Smokeless. Ieu candlesticks Scented kaduruk exceptionally panjang sarta boga warna solid sagala cara liwat. 

    Rincian gancang

    • Jenis: taper lilin
    • Bahan: parafin lilin, lilin parafin
    • Fitur: Relighting Lilin, Relighting
    • Warna: Multi-berwarna, Multi-warna
    • Wangun: Cipayung
    • Handmade: No
    • Paké: Kagiatan Kaagamaan
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: Taper lilin
    • Produk: Taper lilin
    • Pamakéan: kagiatan Kaagamaan
    • Aroma: Non-Scented
    • Logo: Konsumén 'merlukeun
    • Brand: Litbright
    • Bébas sampel: Sadia
    • Penampilan: Cipayung

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: kotak PVC kalawan cartons atanapi nurutkeun customer 'sarat
    Pangiriman jéntré: kalawan 35 poé sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi aslina L / C
    Bungkusan & pengiriman barang

    Paking: dina kotak PVC kalawan cartons atanapi nurutkeun sarat konsumén '

    Pangiriman: dina 35days sanggeus nampa prpayment anjeun atanapi orginal L / C dina tetempoan

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    ngarobah kana bahan: warna, wangun, konstruksi: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima

    Control kualitas:
    Kabéh produk kedah buka througu lima cék sateuacan manufacturcing prosés
    Revelant dipariksa bahan saméméh produksi 
    dipariksa Full sanggeus unggal prosés individual finshed 
    dipariksa Full sanggeus produksi satengah Puguh
    Sprots pariksa sanggeus produksi dipak saméméh pengiriman barang

    Garansi:

    interestes Palanggan urang tiasa pinuh dijamin
    Unggal produk cacad atawa masalah kualitas (sagigireun karuksakan nalika transporation bisa ngaganti dina urutan salajengna)
    Sakur produk cacad atawa masalah kualitas nu ngakibatkeun karugian customer urang bisa katembong dina urutan maranéhanana salajengna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !