8 inci kaca jar lilin agama - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

8 inci kaca jar lilin agama

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: YT7TBC Tipe: Votive Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Processing Unscented: mesin diaméterna: 6.9cm : Jangkungna: 21cm Info tambahan bungkusan: Seperater na baki Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV MSDS BSCI Tujuh poé kaca peringatan jar lilin. ..


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: YT7TBC

    Jenis: Votive

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Processing: mesin

    Diaméterna: 6.9cm: Jangkungna: 21cm

    Info tambahan

    Bungkusan: Seperater na baki

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV MSDS BSCI

    Tujuh poe peringatan kaca jar lilin kanggo Isreal tur pasar Perancis, Jalma make eta di gareja. lilin urang dijieun tina bahan baku pangalusna, barang ieu kualitas alus tur desain canggih, Kami baris nuluykeun usaha pikeun ngadegkeun hubungan alus gawé babarengan jeung konsumén dumasar kana kualitas alus, harga kalapa jeung layanan considerate, Wilujeng sumping di buka pabrik urang jeung negotiate . urang oge boga désainer profésional urang sorangan jeung pabrik papanggih salah sahiji syarat Anjeun.

    Rincian gancang

    • Jenis: jar
    • Bahan: parafin lilin, lilin parafin
    • Fitur: Relighting Lilin
    • Warna: Bodas
    • Bentuk: rukun
    • Handmade: No
    • Paké: Kagiatan Kaagamaan
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: lilin Kaagamaan
    • Ngaran produk: lilin Kaagamaan
    • Pamakéan: Doa
    • Penampilan: rukun
    • Paménta Konsumén ': Logo
    • Bébas sampel: Sadia
    • Packing: jar
    • Asal: Cina
    • Brand: Litbright
    • Ngaduruk waktos: 7 poé

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: jar Kaca kalawan cartons atanapi nurutkeun sarat konsumén '
    Pangiriman jéntré: Dina 35 poé sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi aslina L / C
     

    8 inci kaca jar lilin agama

    Panjelasan Produk

    7 poé lilin agama Katolik

    Pamakéan: garéja kagiatan kaagamaan sarta peringatan alam kubur

    Diaméterna: 7.1 cm

    Panjangna: 21 cm

    Beurat: 450 g

    Ngaduruk waktos: 7 poé

    Buah per karton jeung cartons per 20 "wadahna: 12pcs dina hiji karton jeung 2500 cartons dina hiji 20" wadahna

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    ngarobah kana bahan: warna, wangun, konstruksi: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima

    Control kualitas:
    Kabéh produk kedah buka througu lima cék sateuacan manufacturcing prosés
    Revelant dipariksa bahan saméméh produksi 
    dipariksa Full sanggeus unggal prosés individual finshed 
    dipariksa Full sanggeus produksi satengah Puguh
    Sprots pariksa sanggeus produksi dipak saméméh pengiriman barang

    Garansi:

    interestes Palanggan urang tiasa pinuh dijamin
    Unggal produk cacad atawa masalah kualitas (sagigireun karuksakan nalika transporation bisa ngaganti dina urutan salajengna)
    Sakur produk cacad atawa masalah kualitas nu ngakibatkeun karugian customer urang bisa katembong dina urutan maranéhanana salajengna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !