8g-23g berwarna tealight lilin di gelas logam - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

8g-23g berwarna lilin tealight dina cangkir logam

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: JC13Z-28PT Tipe: Tea Lampu Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Processing Buah: ngeusian diaméterna: 3.7cm: Panjang: 1.6cm tambahan Info bungkusan: PVC kotak bungkusan bungkusan Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BSCI MSDS BV warna na sce ANAK ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: JC13Z-28PT

    Jenis: Tea Lampu

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Buah

    Processing: ngeusian

    Diaméterna: 3.7cm: Panjang: 1.6cm

    Info tambahan

    Bungkusan: PVC kotak bungkusan bungkusan

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BSCI MSDS BV ANAK

    Berwarna na Scented tealight lilin aya dina cangkir aluminium, urang bisa ngahasilkeun grammer ti 8g mun 50g. Warna nu geus beureum, konéng, pink, bodas jeung kelir anjeun resep. Haruman teh nyaeta buah kami salawasna ngahasilkeun. urang ogé bisa ngahasilkeun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

    Rincian gancang

    • Jenis: Tea Lampu
    • Bahan: parafin lilin, lilin parafin
    • Fitur: Scented, Scented
    • Warna: Multi-berwarna, multi-berwarna
    • Bentuk: rukun
    • Handmade: No, teu
    • Paké: bar
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: litbright
    • Jumlah modél: Tealight
    • Bébas sampel: sadia
    • Pamakéan: Bar
    • Packing: kotak, polybag na karton
    • Brand: litbright
    • pamundut konsumén ': Logo
    • Beurat: 8g-90g

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: ngaleutikan kantong, kantong plastik, kotak keretas, kotak PVC, ngaleutikan kantong + kertas kotak
    Pangiriman jéntré: witnin 35days sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi orginal L / C
     

    jam Natal 3-8 Scented warna tealight lilin

    Panjelasan Produk

    lilin Tealight

    1. Warna: multi-berwarna, bodas, beureum, biru, konéng, pink, jeruk, jeung saterusna

    2. Bahan: parafin lilin 
    3. waktos ngaduruk Long jeung neundeun lila jaman
    4. Béda packing avalible

    5. Dupi nyadiakeun sakumaha logo diperlukeun konsumén '

    6. Dupi ngadamel Loba Ukuran sarta Loba waktu ngaduruk

    aplikasi: 

    Cocog jeung sababaraha hiburan sarta agama tempat, kayaning bar, teahouse, KTV, sarta garéja. Alus dina ngabentuk 

    romantis, festival, atawa atmosfir suci atawa sakumaha kado mangrupa ... ..

    Bungkusan & pengiriman barang

    Packing: Rupa-rupa packings di polybag / kertas kotak kotak / PVC atanapi accoeding kana pamundut konsumén 

    Pangiriman: dina 35 poé sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi orginal L / C dina tetempoan 

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima 

    Unggal produk cacad atawa masalah kualitas (sagigireun karuksakan nalika transporation) tiasa ngaganti dina urutan salajengna.
    Sakur produk cacad atawa masalah kualitas nu ngakibatkeun karugian customer urang bisa katembong dina urutan maranéhanana salajengna.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !