Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Tentang Kami

ngeunaan-usimg

Litbright Lilin Factory didirikan dina nineties century.As panungtungan produsén jeung pabrik di Cina daratan, urang kudu leuwih 10 taun exporting lilin. Aréa pabrik kami téh ngeunaan 48.000 méter pasagi sarta kami salah sahiji pabrik lilin pangbadagna di Hebei. Urang kudu leuwih 800skilled pagawe sarta kapasitas produksina 40 technicians.Our: peti 4 × 20 '/day.These item nu sahiji kualitas tur canggih desain alus, nu pisan populer di kalangan para nasabah. Produk urang geus diékspor ka Amérika, Eropa, Afrika jeung Australia, jsb leuwih ti dalapan puluh nagara.
Produk utama urang kaasup:
lilin rumah tangga, flameless kadali jauh dipingpin lilin, lilin di jar kaca, lilin caang, lilin tealight, lilin rukun, lilin kado, lilin, lilin Yahudi, lilin bola, lilin taper, lilin votive.
Urang bakal neruskeun usaha establsih hubungan alus jeung konsumén dumasar kana kualitas alus, harga kalapa jeung layanan considerate, ngabagéakeun kana didatangan pabrik urang jeung negotiate.



WhatsApp Online Chat !