Berwarna caang lilin streight kalawan henteu lawon moal aya haseup - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Warna streight caang lilin jeung euweuh lawon moal aya haseup

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: G75C-0450H Tipe: Votive Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Unscented Ukuran: 7 * 10cm Ngaduruk Time: 8H Processing: mesin diaméterna: 2.1cm: Jangkungna: 24.5cm Info tambahan bungkusan: Box bungkusan Produktivitas: 30tons per poé Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air, DHL TNT Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20'fcl bijil ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G75C-0450H

    Jenis: Votive

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Unscented

    Ukuran: 7 * 10cm

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: mesin

    Diaméterna: 2.1cm: Jangkungna: 24.5cm

    Info tambahan

    Bungkusan: Box bungkusan

    Produktivitas: 30tons per poé

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air, DHL TNT

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20'fcl

    Sertipikat: BSCI BV

    Multi berwarna caang lilin borongan

    produk urang geus diékspor ka Afrika, Mid-wétan, Amérika Tengah jeung Kidul, Asia, sawatara nagara Éropa, kayaning Nigeria, Kongo, Angola, Namibia, Guinea, Ghana, Bénin, Kamerun, Sudan, Libanon, Yaman, Afrika Kidul, Zimbabwé, Gambia, Sénégal ... Pakistan, Israel, Turki, Haiti, Kosta Rika, ect leuwih ti dalapan puluh nagara.                      

    Urang cooperate kalawan Walmart, Jepang Daiso, Korea Daiso na konsumén hébat lianna.

    Rincian gancang

    • Jenis: Seni Lilin
    • Bahan: parafin lilin
    • Fitur: panjang ngaduruk waktos
    • Warna: Bodas
    • Wangun: Cipayung
    • Handmade: Sumuhun
    • Paké: dekorasi Imah
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: litbright
    • Jumlah modél: BG-Lilin
    • Sertipikat: CE ROHS

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan:  6pcs / 30/40 / 50cello
    Pangiriman jéntré: dina sabulan
     

    Panjelasan Produk

    Ngaran: Lilin Bright

    Beurat: 10g, 12g, 20g, 22g, 23g, 25g, 28g, 30g, 32g, 35g, 40g, 45g, 50g, 55g, 60g, 75g, 80g, 85g, 90g, 95g, 100g, jsb

    Packing: cellophane, plastik kantong, kotak, kertas kraft 

    Bahan baku: parafin lilin, Stearic asam

    titik lebur tinggi: 58 ° C - 60 ° C

    Layanan kami

    1. Sampel Sadia

    2. OEM katampa

    3. Arrangment Produksi ngawartosan Dina Time

    Émbaran parusahaan

    Litbright Lilin Factory didirikan dina nineties panungtungan abad. Salaku produsén jeung pabrik di Cina daratan, urang kudu leuwih 10 taun exporting lilin. aréa pabrik kami téh ngeunaan 48.000 méter pasagi sarta kami salah sahiji pabrik lilin pangbadagna di Hebei. Urang kudu leuwih 800skilled pagawe sarta kapasitas produksina 40 technicians.Our: 4 × 20 peti '/ dinten. item ieu kualitas tur canggih desain alus, nu pisan populer di kalangan para nasabah. produk urang geus diékspor ka Amérika, Eropa, Afrika jeung Australia, jsb leuwih ti dalapan puluh nagara.

    Produk utama urang kaasup:

    lilin rumah tangga, flameless kadali jauh dipingpin lilin, lilin di jar kaca, lilin caang, lilin tealight, lilin rukun, lilin kado, lilin, Yahudi lilin, lilin bola, lilin taper, lilin votive

    Warna lilin caang keur rumah tangga


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !