Katun Wick na paraffine lilin lilin - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Katun Wick na paraffine lilin lilin

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: G75-0450H Tipe: Bahan tapered: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented Ukuran: 7 * 10cm ngaduruk Time: Processing 8H: mesin ukuran Béda: Good Quality tambahan Info bungkusan: buleud kemasan Produktivitas: 30 ton pér poé Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: CE BSCI Ngeun ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G75-0450H

    Jenis: tapered

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ukuran: 7 * 10cm

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: mesin

    Ukuran béda: Good Quality

    Info tambahan

    Bungkusan: buleud bungkusan

    Produktivitas: 30 ton pér poé

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: CE BSCI

    hiji bahan kami nyaeta 100% parafin lilin lain mangrupa 70% parafin lilin jeung minyak palm 30%. produk utama urang kaasup borongan Lilin Bodas rukun, lilin somah multi berwarna pikeun hiasan, lilin caang bodas, lilin caang multi-berwarna, lilin fluted bodas, lilin fluted multi-berwarna, lilin taper bodas, multi-berwarna taper lilin. lilin urang dijieun tina bahan baku pangalusna, barang ieu kualitas tur canggih desain alus, nu mangrupakeun populer di kalangan para nasabah. 

     

    Litbright Lilin Factory didirikan dina nineties panungtungan abad. Salaku produsén jeung pabrik di Cina daratan, urang kudu leuwih 10 taun exporting lilin. aréa pabrik kami téh ngeunaan 48.000 méter pasagi sarta kami salah sahiji pabrik lilin pangbadagna di Hebei. Urang kudu leuwih 800skilled pagawe jeung 40 technicians. kapasitas produksina kami: 4 × 20 peti '/ dinten. item ieu kualitas tur canggih desain alus, nu pisan populer di kalangan para nasabah. produk urang geus diékspor ka Amérika, Eropa, Afrika jeung Australia, jsb leuwih ti dalapan puluh nagara.

     

    Rincian gancang

    • Jenis: Seni Lilin
    • Bahan: parafin lilin
    • Fitur: panjang ngaduruk waktos
    • Warna: Bodas
    • Wangun: Cipayung
    • Handmade: Sumuhun
    • Paké: dekorasi Imah
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: litbright
    • Jumlah modél: BG-Lilin
    • Sertipikat: CE ROHS

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan:  6pcs / 30/40 / 50cello
    Pangiriman jéntré: dina sabulan
     
    Panjelasan Produk

    Ngaran: Lilin Bright

    Beurat: 10g, 12g, 20g, 22g, 23g, 25g, 28g, 30g, 32g, 35g, 40g, 45g, 50g, 55g, 60g, 75g, 80g, 85g, 90g, 95g, 100g, jsb
    Packing: cellophane, plastik kantong, kotak, kertas kraft 

    Bahan baku: parafin lilin, Stearic asam

    titik lebur tinggi: 58 ° C - 60 ° C

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima 
    Unggal produk cacad atawa masalah kualitas (sagigireun karuksakan nalika transporation) tiasa ngaganti dina urutan salajengna.
    Sakur produk cacad atawa masalah kualitas nu ngakibatkeun karugian customer urang bisa katembong dina urutan maranéhanana salajengna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !