pasar Ghana iteuk bodas lilin - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

pasar Ghana iteuk bodas lilin

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: G30-0672D Tipe: rukun Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented ngaduruk Time: 4.5H Produktivitas cellophane bungkusan:: pengolahan: mesin diaméterna: 1.5cm: Panjang: 19.5cm tambahan Info bungkusan 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV MSDS BSCI bodas imah ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G30-0672D

    Jenis: rukun

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ngaduruk Time: 4.5H

    Processing: mesin

    Diaméterna: 1.5cm: Panjang: 19.5cm

    Info tambahan

    Bungkusan: bungkusan cellophane

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV MSDS BSCI

    Bodas lilin somah anu keur dipake sapopoé, urang gaduh seueur grammers sarta ukuran béda. Upami Anjeun gaduh dinner, mangga cahayana lilin rukun bodas urang, eta pisan romantis. Mangga wartosan kami keur gawé babarengan salajengna.

    Rincian gancang

    • Jenis: pamakéan imah bodas
    • Bahan: parafin lilin, lilin parafin
    • Fitur: Relighting Lilin
    • Warna: Bodas
    • Wangun: Cipayung
    • Handmade: No
    • Paké: dekorasi Imah
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: lilin bodas
    • Ngaran produk: White pamakéan imah lilin
    • Pamakéan: pamakéan Imah
    • Paménta Konsumén ': Logo
    • Beurat: 15-100 g
    • Packing: Polybag
    • MOQ: 5000 PCS
    • Bébas sampel: Sadia
    • Brand: Litbright
    • Request Konsumén ': Ukuran

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: polybag, cellophane, atawa ngaleutikan kantong jeung cartons atanapi nurutkeun pamundut konsumén '
    Pangiriman jéntré: dina 30 poé sanggeus nampa Anjeun prepayment oy aslina L / C
    Bungkusan & pengiriman barang

    Packing: kertas karajinan, ngaleutikan kantong, kantong cellophane, kantong plastik kalayan catons atanapi nurutkeun sarat konsumén '

     Sampel: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas saeutik keur rujukan anjeun, tapi angkutan barang nu kudu dibayar ku pembeli

    Sampel waktos kalungguhan: 2-5days

    waktos pangiriman: dina 30 poé sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi aslina L / C dina tetempoan

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    ngarobah kana bahan: warna, wangun, konstruksi: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima

    Control kualitas:
    Kabéh produk kedah buka througu lima cék sateuacan manufacturcing prosés
    Revelant dipariksa bahan saméméh produksi 
    dipariksa Full sanggeus unggal prosés individual finshed 
    dipariksa Full sanggeus produksi satengah Puguh
    Sprots pariksa sanggeus produksi dipak saméméh pengiriman barang


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !