Gading Pindah Wick luminaire votive lilin set - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Gading Pindah Wick luminaire votive lilin set

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: LZ-Y80131823-YBP Tipe: LED Lilin Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Unscented ukuran: 8 * 20cm ngaduruk Time: 4H Processing: kapang otomatis Fungsi: Jauh Fungsi Info tambahan bungkusan: bodas kotak PVC kotak bungkusan Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl Cert ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: LZ-Y80131823-YBP

    Jenis: LED Lilin

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Unscented

    Ukuran: 8 * 20cm

    Ngaduruk Time: 4H

    Processing: kapang

    Otomatis Fungsi: Jauh Fungsi

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak bodas kotak PVC bungkusan

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV CE MSDS BSCI

    Ngarasakeun glow haneut tina lilin digabungkeun jeung sora soothing cai babbling. Unggal unscented Aqua hirupkeun lilin cai mancur dijieunna tina lilin nyata, lampu LED, sarta ciri anu cai mancur cai kualitas luhur kalayan panangtayungan amprok garing. Wick kasebut nari ti katuhu ka kenca seuneu nu mangrupa warna konéng. lilin urang nyaeta kualitas alus tur harga lumrah. Wilujeng sumping di pabrik urang pikeun boga mangga buka na negotation.

    Rincian gancang

    • Jenis: LED Lilin
    • Bahan: parafin lilin
    • Fitur: Warna Ngarobah
    • Warna: Multi-warna
    • Wangun: Kembang
    • Handmade: Sumuhun
    • Paké: weddings
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: litbight
    • Jumlah modél: LZY007
    • Warna: robah

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: 2pcs / kotak bodas atanapi kotak warna
    Pangiriman jéntré: dina 40days sanggeus resi deposit
     

    Ngaran produk: 2pcs warna ngarobah flameless dipingpin lilin kadali jauh (susunan 2 lilin) ​​fungsi / otomatis

    Ukuran: 7.5cmx7.5cm;

    bahan: lilin + ABS

    1> .on / off switch dina handap lilin

    2> lilin .the gaduh dua mode cahaya: fliker tur ajeg pas pencét tombol "mode"

    3> lilin .the bakal ngarobah warna ku cara otomatis lamun pencét "multi-warna"

    4>. 4 atanapi 8 jam otomatis, lilin baris otomatis mareuman sanggeus Waktu nu tos dilakonan

    5.> Lamun pers tiap tombol warna tunggal, eta bisa ngarobah 12 kelir dina total.

    make 3-AAA accu (teu kaasup); kalawan 1pcs konéng dipingpin 12000mcd, PUT1-CR2025 di jauh.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !