LED lilin Atur jeung Desain Gading méwah Koléksi - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

LED lilin Atur jeung Desain Gading méwah Koléksi

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: LZ-Y30456-BLW Tipe: LED Lilin Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Unscented ngaduruk Time: 8H Processing: kapang tambahan Info bungkusan: kotak bungkusan Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV CE ROHS MSDS BSCI Warna Ngarobah set 3 Flickeri ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: LZ-Y30456-BLW

    Jenis: LED Lilin

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Unscented

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: kapang

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak bungkusan

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV CE ROHS MSDS BSCI

    Warna Ngarobah set Of 3 Flickering Flameless Lilin mana Tingali Siga Ka lilin Lilin - accu Kaasup LED Lilin Flickering Jeung glowing Kawas Real CandlesComes ku multi-fungsi kadali jauh ka robah kelir, caang, pilihan surem, tina lilin Anjeun ti mana. Taya mess, spills atanapi dripsLed lilin Fitur hiji otomatis otomatis sareng 4 na 8 setélan sajam.

    • Rincian gancang
      • Jenis: LED Lilin
      • Bahan: parafin lilin
      • Fitur: Warna Ngarobah
      • Warna: Multi-warna
      • Wangun: Kembang
      • Handmade: Sumuhun
      • Paké: weddings
      • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
      • Brand Nami: litbight
      • Jumlah modél: LZY007
      • Warna: robah
      • Bungkusan & Taliwang
      Rincian bungkusan: 2pcs / kotak bodas atanapi kotak warna
      Pangiriman jéntré: dina 40days sanggeus resi deposit

      spésifikasi:

      Ngaran produk: 2pcs warna ngarobah flameless dipingpin lilin kadali jauh (susunan 2 lilin) ​​fungsi / otomatis

      Ukuran: 7.5cmx7.5cm;

      bahan: lilin + ABS

      1> .on / off switch dina handap lilin

      2> lilin .the gaduh dua mode cahaya: fliker tur ajeg pas pencét tombol "mode"

      3> lilin .the bakal ngarobah warna ku cara otomatis lamun pencét "multi-warna"

      4>. 4 atanapi 8 jam otomatis, lilin baris otomatis mareuman sanggeus Waktu nu tos dilakonan

      5.> Lamun pers tiap tombol warna tunggal, eta bisa ngarobah 12 kelir dina total.

      make 3-AAA accu (teu kaasup); kalawan 1pcs konéng dipingpin 12000mcd, PUT1-CR2025 di jauh.

    •   sampel:

      customer mayar fee sampel sarta fee angkutan barang, bakal siap dina 7days.

      pakét: 2pcs / kotak bodas atanapi kotak warna.

      OEM téh aya.

      Layanan kami

      Logo customer: ditarima
      ngarobah kana bahan: warna, wangun, konstruksi: ditarima
      Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
      inspeksi pihak Katilu: ditarima


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !