Multi Panen Autumn Daun LED rukun Lilin - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Multi Panen Autumn Daun LED rukun Lilin

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: LZ-Y30456-FY Tipe: LED Lilin Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented ngaduruk Time : 4H Processing: kapang Info tambahan bungkusan: kotak warna atawa PVC kotak bungkusan Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV CE ROHS MSDS Tambahkeun ragrag kahaneutan kana sagala kamar w ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: LZ-Y30456-FY

    Jenis: LED Lilin

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ngaduruk Time: 4H

    Processing: kapang

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak warna atawa kotak PVC bungkusan

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV CE ROHS MSDS

    Tambahkeun ragrag kahaneutan kana sagala kamar jeung gugur LED daun rukun lilin. lilin Flameless mangrupakeun alternatif aman lilin tradisional. Ngasupkeun kana centerpiece atawa tempat di mana kamar imah pikeun sababaraha ambiance soothing. Ngajadikeun kado awewe nu boga imah hébat. Merlukeun 2 accu AA (teu kaasup). Jaga: ngusap bersih kalayan lawon beueus.

    Rincian gancang

    • Jenis: LED Lilin
    • Bahan: parafin lilin
    • Fitur: Flameless
    • Warna: Multi-warna
    • Bentuk: rukun
    • Handmade: Sumuhun
    • Paké: dekorasi Imah
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: LED lilin
    • Ngaran produk: LED lilin
    • Pamakéan: dekorasi Imah, pernikahan
    • Packing: kantong PVC na karton
    • Bébas sampel: Sadia
    • Batré: batré 3AAA
    • Pindah Wick: Sadia
    • Logo: Syarat klien urang

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan:  kantong PVC na cartons atanapi nurutkeun pamundut konsumén '
    Pangiriman jéntré: dina 30days sanggeus nampa prepayment Anjeun
     

    ni'mat kawinan parafin lilin flameless LED lilin kalawan otomatis

    Panjelasan Produk

    lilin LED

    1. seuneu pindah Real

    2. Pengetahuan Alam, non-toksik euweuh roko jeung non-cecemar,

    3. kualitas High sarta harga competitve

    4. waktu pangiriman Fast

    aplikasi

    1. kado Christmas, kado Valentine, kasinugrahan presenting, karajinan karawitan

    2. Imah, pihak, bar, hiasan kantor, 

    3. Birthday, karawitan, kawinan, hiasan natal ......

    kado 4. Usaha

    Arah pikeun pamakéan
    Lilin anu 3 diaméterna inci sarta ngagunakeun 3 accu AAA, kaasup.
    Kabéh Lilin Pigunakeun Sarua Jauh
    Sadaya ukuran Gawé Babarengan
    Jauh Mibanda 17 Foot Range

    Bungkusan & pengiriman barang

    Paking: polybags kalawan cartons atanapi nurutkeun sarat konsumén '

    Pangiriman: dina 30days sanggeus nampa prepayment anjeun ku laut atanapi maskapai


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !