Taya lawon moal aya haseup bodas lilin fluted - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Taya lawon moal aya haseup bodas lilin fluted

Pondok Description:

Info Modél No .: G65CL-0625D dasar Tipe: Bahan tapered: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented Ukuran: 8 * 20cm ngaduruk Time: 8H Processing: mesin diaméterna; 2.2cm: Panjang: 22.5cm Info tambahan bungkusan: shrinked atawa kantong bungkusan Produktivitas: 36tons Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air, TNT DHL UPS Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20'fcl Certifi ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G65CL-0625D

    Jenis: tapered

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ukuran: 8 * 20cm

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: mesin

    Diaméterna; 2.2cm: Panjang: 22.5cm

    Info tambahan

    Bungkusan: shrinked atawa kantong bungkusan

    Produktivitas: 36tons

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air, TNT DHL UPS

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20'fcl

    Sertipikat: BSCI BV MSDS

    fluted lilin bodas, lilin fluted multi-berwarna, lilin taper bodas, multi-berwarna taper lilin. hiji bahan kami nyaeta 100% parafin lilin lain mangrupa 70% parafin lilin jeung minyak palm 30%. packagings urang nu polybag bungkusan, kotak bungkusan, ngaleutikan bungkusan na bungkusan cellophane, urang ogé bisa ngahasilkeun bungkusan nu nurutkeun syarat konsumén '. kelir urang nu: bodas, hideung, héjo, konéng, biru ... sagala warna nu bisa milih. ciri urang nu dripless, smokeless, euweuh bauan, titik lebur tinggi (58 ° C-60 ° C). lilin somah urang kudu loba grammers béda jeung loba ukuran béda, anu grammers téh ti 7g mun 100g, diameter anu ti 1.1cm ka 2.5cm. urang bisa ngahasilkeun grammes, panjangna diaméter jeung merk nurutkeun syarat konsumén '.  

    Rincian gancang

    tipe:
    cahaya
    bahan:
    parafin lilin
    fitur:
    Flameless
    warna:
    bodas
    Wangun:
    tapered
    handmade:
    nuhun
    Paké:
    imah hiasan
    Tempat Asal:
    Hebei Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    LITBRIGHT
    Jumlah modél:
    Cl-lilin
    ukuran:
    Diaméterna: 2cm Panjang: 27.5cm
    beurat:
    68
    packing:
    6pcsX25bags, jsb

    Émbaran parusahaan

    Litbright Lilin Factory didirikan dina nineties panungtungan abad. Salaku produsén jeung pabrik di Cina daratan, urang kudu leuwih 10 taun exporting lilin. aréa pabrik kami téh ngeunaan 48.000 méter pasagi sarta kami salah sahiji pabrik lilin pangbadagna di Hebei. Urang kudu leuwih 800skilled pagawe jeung 40 technicians. kapasitas produksina kami: 4 × 20 'peti /day.These item nu sahiji kualitas tur canggih desain alus, nu pisan populer di kalangan para nasabah. produk urang geus diékspor ka Amérika, Eropa, Afrika jeung Australia, jsb leuwih ti dalapan puluh nagara.

    Produk utama urang kaasup:

    lilin rumah tangga, flameless kadali jauh dipingpin lilin, lilin di jar kaca, lilin caang, lilin tealight, lilin rukun, lilin kado, lilin, lilin Yahudi, lilin bola, lilin taper, lilin votive.

    Urang bakal neruskeun usaha establsih hubungan alus jeung konsumén dumasar kana kualitas alus, harga kalapa jeung layanan considerate, ngabagéakeun kana didatangan pabrik urang jeung negotiate.

    Ngaran: Fluted Lilin

    Beurat: 10,12g, 20g, 22g, 23g, 25g, 28g, 30g, 32g, 35g, 40g, 45g, 50g, 55g, 60g, 75g, 80g, 85g, 90g, 95g, 100g, jsb

    Packing: cellophane, kantong plastik, kotak, kertas kraft 

    Bahan baku: parafin lilin, Stearic asam

    titik lebur tinggi: 58 ° C - 60 ° C

    Layanan kami

    1. Sampel Sadia

    2. OEM katampa

    3. Arrangment Produksi ngawartosan Dina Time


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !