lilin bodas parafin lilin euweuh handmade somah - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Parafin lilin euweuh handmade somah lilin bodas

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: G75-1020H Tipe: Votive Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented ngaduruk Time: 8H Processing: mesin diaméterna: 2.1cm: Panjang: 24 cm tambahan Info bungkusan: kotak cellophane bungkusan Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV SGS MSDS kami ANAK bahan salah nyaeta 100% Paraf ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G75-1020H

    Jenis: Votive

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: mesin

    Diaméterna: 2.1cm: Panjang: 24 cm

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak bungkusan cellophane

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV SGS MSDS ANAK

    hiji bahan kami nyaeta 100% parafin lilin lain mangrupa 70% parafin lilin jeung minyak palm 30%. The grammers téh ti 7g mun 100g, diameter anu ti 1.1cm ka 2.5cm. Simkuring gaduh certifications urang sorangan, kayaning SGS na MSDS. karajinan kertas, ngaleutikan kantong, kantong cellophane, kantong plastik kalayan catons atanapi nurutkeun syarat konsumén '.

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: polybag, cellophane, atawa ngaleutikan kantong jeung cartons atanapi nurutkeun pamundut konsumén '
    Pangiriman jéntré: dina 30days sanggeus nampa Anjeun prepayment oy aslina L / C

     

    Rincian gancang

    • Jenis: pamakéan imah bodas
    • Bahan: parafin lilin, lilin parafin
    • Fitur: Relighting Lilin
    • Warna: Bodas
    • Wangun: Cipayung
    • Handmade: No
    • Paké: dekorasi Imah
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: lilin bodas
    • Ngaran produk: White pamakéan imah lilin
    • Pamakéan: pamakéan Imah
    • Paménta Konsumén ': Logo
    • Beurat: 15-100g
    • Packing: Polybag
    • MOQ: 5000pcs
    • Bébas sampel: Sadia
    • Brand: Litbright
    • Request Konsumén ': Ukuran
    • Bungkusan & pengiriman barang

       Sampel: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas saeutik keur rujukan anjeun, tapi angkutan barang nu kudu dibayar ku pembeli

      Sampel waktos kalungguhan: 2-5days

      waktos pangiriman: dina 30 poé sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi aslina L / C dina tetempoan

      Layanan kami

      Logo customer: ditarima
      ngarobah kana bahan: warna, wangun, konstruksi: ditarima
      Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
      inspeksi pihak Katilu: ditarima

      Control kualitas:
      Kabéh produk kedah buka througu lima cék sateuacan manufacturcing prosés
      Revelant dipariksa bahan saméméh produksi 
      dipariksa Full sanggeus unggal prosés individual finshed 
      dipariksa Full sanggeus produksi satengah Puguh
      Sprots pariksa sanggeus produksi dipak saméméh pengiriman barang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !