Murni paraffine lilin bodas lilin - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Murni paraffine lilin lilin bodas

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: G28-0865B Tipe: rukun Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented ngaduruk Time: 8H Processing : mesin Info tambahan bungkusan: cellophane na kotak bungkusan Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV MSDS BSCI slow ngaduruk darurat Lilin nya wi .. .


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G28-0865B

    Jenis: rukun

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: mesin

    Info tambahan

    Bungkusan: cellophane na kotak bungkusan

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV MSDS BSCI

    Ngalambatkeun ngaduruk Darurat Lilin téh kalawan bahan baku alus na bungkusan nice, Anjeun bisa make merk anjeun sorangan. Anjeun sarat husus anu bisa ditarima. lilin Ieu keur dipake imah atawa hiasan outdoor.

    Rincian gancang

    • Jenis: pamakéan imah bodas
    • Bahan: parafin lilin, lilin parafin
    • Fitur: Relighting Lilin
    • Warna: Bodas
    • Wangun: Cipayung
    • Handmade: No
    • Paké: dekorasi Imah
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: lilin bodas
    • Ngaran produk: White pamakéan imah lilin
    • Pamakéan: pamakéan Imah
    • Paménta Konsumén ': Logo
    • Beurat: 15-100g
    • Packing: Polybag
    • MOQ: 5000pcs
    • Bébas sampel: Sadia
    • Brand: Litbright
    • Request Konsumén ': Ukuran

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: polybag, cellophane, atawa ngaleutikan kantong jeung cartons atanapi nurutkeun pamundut konsumén '
    Pangiriman jéntré: dina 30days sanggeus nampa Anjeun prepayment oy aslina L / C

    Smokeless bodas somah lilin polos 

    Bungkusan & pengiriman barang

    Packing: kertas karajinan, ngaleutikan kantong, kantong cellophane, kantong plastik kalayan catons atanapi nurutkeun sarat konsumén '

     Sampel: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas saeutik keur rujukan anjeun, tapi angkutan barang nu kudu dibayar ku pembeli

    Sampel waktos kalungguhan: 2-5days

    waktos pangiriman: dina 30 poé sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi aslina L / C dina tetempoan

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    ngarobah kana bahan: warna, wangun, konstruksi: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima

    Control kualitas:
    Kabéh produk kedah buka througu lima cék sateuacan manufacturcing prosés
    Revelant dipariksa bahan saméméh produksi 
    dipariksa Full sanggeus unggal prosés individual finshed 
    dipariksa Full sanggeus produksi satengah Puguh
    Sprots pariksa sanggeus produksi dipak saméméh pengiriman barang

    Garansi:

    interestes Palanggan urang tiasa pinuh dijamin
    Unggal produk cacad atawa masalah kualitas (sagigireun karuksakan nalika transporation bisa ngaganti dina urutan salajengna)
    Sakur produk cacad atawa masalah kualitas nu ngakibatkeun karugian customer urang bisa katembong dina urutan maranéhanana salajengna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !