Rukun agama Lilin bodas - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Rukun agama Lilin bodas

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: G25-0830H Tipe: Bahan tapered: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented Ukuran: 7 * 10cm ngaduruk Time: 8H Processing: kapang Long ngaduruk Time: Buleud Béda bungkusan Info tambahan bungkusan: kotak bungkusan Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl per poé bijil : BS ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G25-0830H

    Jenis: tapered

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ukuran: 7 * 10cm

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: kapang

    Panjang ngaduruk Time: Buleud Béda bungkusan

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak bungkusan

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl per poé

    Sertipikat: BSCI BV CE

    lilin caang anu lilin paraffine, éta warna anu bodas, tangtu anjeun ogé bisa milih kelir séjén. Simkuring salawasna ngalakukeun 8 sapotong per kotak 30 buleud per ctn, atawa 50 buleud per ctn packing. brand sorangan téh bisa ditarima. lilin ieu dipaké pikeun waktos dinner, lampu nu ngahias kamar anjeun pisan romantis tur anjeun bakal bersantai diri antukna dinner anjeun, lilin nu teu bau atawa moal aya haseup. 

    Rincian gancang

    • Jenis: lilin caang
    • Bahan: parafin lilin
    • Warna: Bodas
    • Wangun: Cipayung
    • Paké: Kagiatan Kaagamaan
    • Tempat Asal: Anjeunna bei, Cina (Daratan)
    • colur: multy

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: 6pcsx60box, 8pcs x 30boxes / ctn sarta ogé luyu customer merlukeun.
    Pangiriman jéntré: dina sabulan

    spésifikasi

    Produksi Kamampuh: 4x20ft / dinten 
    urang gaduh waktos pangiriman pisan gancang, 
    kualitas sarta hargana lumrah.        

    Beurat: 10g, 12g, 20g, 22g, 23g, 25g, 28g, 30g, 32g, 35g, 40g, 45g, 50g, 55g, 60g, 75g, 80g, 85g, 90g, 95g, 100g, jsb
    Packing: cellophane, plastik kantong, kotak, kertas kraft       

    Produk utama urang kaasup:
    lilin rumah tangga, flameless kadali jauh dipingpin lilin, lilin di jar kaca, lilin caang, lilin tealight, lilin rukun, lilin kado, lilin, lilin Yahudi, lilin bola, lilin taper, lilin votive.

    Urang bakal neruskeun usaha establsih hubungan alus jeung konsumén dumasar kana kualitas alus, harga kalapa jeung layanan considerate, ngabagéakeun kana didatangan pabrik urang jeung negotiate.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !