Tealight lilin jeung parfum buah - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Tealight lilin jeung parfum buah

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: JC12Z-25P Tipe: Tea Lampu Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Buah ngaduruk Time : 4H Processing: ngeusian Info tambahan bungkusan: kotak PVC atanapi Produktivitas kotak warna bungkusan: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV CE MSDS BSCI Perfumed na teali Scented ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: JC12Z-25P

    Jenis: Tea Lampu

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Buah

    Ngaduruk Time: 4H

    Processing: ngeusian

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak PVC atanapi kotak warna bungkusan

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV CE MSDS BSCI

    Perfumed na Scented lilin tealight dijieunna tina lilin paraffine, Anjeun bisa milih warna jeung scents anjeun resep. lilin Ieu wholesales di Jepang jeung Korea jeung nagara séjén. lilin éta téh dina palastik atawa logam Panyekel. Eta geus lila ngaduruk waktos na ieu kualitas alus. Urang sadaya ngabagéakeun anjeun pabrik abdi.

     

    Rincian gancang

    • Jenis: Tea Lampu
    • Bahan: parafin lilin
    • Fitur: Scented
    • Warna: Multi-warna
    • Bentuk: Babak
    • Handmade: No
    • Paké: Panyekel Metal
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: Tealight
    • Keyword: Scented lilin di Panyekel
    • Bébas sampel: sadia
    • Packing: kotak, polybag na karton
    • Pamakéan: Bar
    • pamundut konsumén ': Logo
    • Beurat: 8g-90g

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Ngaleutikan kantong, kantong plastik, kotak keretas, kotak PVC, ngaleutikan kantong + kertas kotak
    Pangiriman jéntré: Dina 35days sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi orginal L / C
     

    Scented tea lilin, lilin haté 

    Panjelasan Produk

    Tea lilin
    1. Warna: multi-berwarna, bodas, beureum, biru, konéng, pink, jeruk jeung saterusna
    2. Bahan: parafin lilin 
    3. waktos ngaduruk Long jeung jaman gudang lila
    4. Paket: cellophane, kantong plastik, karton jeung saterusna
    5. Supply sakumaha diperlukeun logo konsumén '
    6. Supply rupa ukuran sarta sagala rupa waktos ngaduruk

    Aplikasi produk

    Cocog jeung sababaraha hiburan sarta agama tempat, kayaning pihak, bar, teahouse, KTV, kawinan sarta garéja. Alus dina ngabentuk 

    romantis, festival, atawa atmosfir suci atawa sakumaha kado mangrupa

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima 
    Unggal produk cacad atawa masalah kualitas (sagigireun karuksakan nalika transporation) tiasa ngaganti dina urutan salajengna.
    Sakur produk cacad atawa masalah kualitas nu ngakibatkeun karugian customer urang bisa katembong dina urutan maranéhanana salajengna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !