Tradisional taper lilin / hiasan taper lilin - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

taper lilin Tradisional / hiasan taper lilin

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: ZG12-12H Tipe: Bahan tapered: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Unscented ngaduruk Time: 8H Processing: mesin Info tambahan bungkusan: jandela kotak Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV MSDS BSCI Ieu Haruman bébas lilin unscented. The ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: ZG12-12H

    Jenis: tapered

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Unscented

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: mesin

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak jandela

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV MSDS BSCI

    Ieu bébas Haruman lilin unscented. Ieu dinner lilin Bolsius bakal nambahan hiji touch tambahan ngeunaan gaya jeung méja imah jeung dinner Anjeun. Tambahkeun touch of Palasik kalayan lilin dinner, coba ngagolongkeun aranjeunna babarengan atawa ngagabungkeun ukuran béda pikeun tampilan unik. Bolsius lilin dijieun ku adun lilin premium jeung kaduruk ku caang, seuneu jelas. Maranehna ngagunakeun bahan baku kualitas luhur anu ngakibatkeun dina ngabeuleum panjang sampurna. Ngaduruk Time Up Ka 7 Jam.

    Rincian gancang

    • Jenis: taper lilin
    • Bahan: parafin lilin, lilin parafin
    • Fitur: Relighting Lilin, Relighting
    • Warna: Multi-berwarna, Multi-warna
    • Wangun: Cipayung
    • Handmade: No
    • Paké: Kagiatan Kaagamaan
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: Taper lilin
    • Produk: Taper lilin
    • Pamakéan: kagiatan Kaagamaan
    • Aroma: Non-Scented
    • Logo: Konsumén 'merlukeun
    • Brand: Litbright
    • Bébas sampel: Sadia
    • Penampilan: Cipayung

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: kotak PVC kalawan cartons atanapi nurutkeun customer 'sarat
    Pangiriman jéntré: kalawan 35 poé sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi aslina L / C
    Bungkusan & pengiriman barang

    Paking: dina kotak PVC kalawan cartons atanapi nurutkeun sarat konsumén '

    Pangiriman: dina 35days sanggeus nampa prpayment anjeun atanapi orginal L / C dina tetempoan

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    ngarobah kana bahan: warna, wangun, konstruksi: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima

    Control kualitas:
    Kabéh produk kedah buka througu lima cék sateuacan manufacturcing prosés
    Revelant dipariksa bahan saméméh produksi 
    dipariksa Full sanggeus unggal prosés individual finshed 
    dipariksa Full sanggeus produksi satengah Puguh
    Sprots pariksa sanggeus produksi dipak saméméh pengiriman barang

    Garansi:
    interestes Palanggan urang tiasa pinuh dijamin
    Unggal produk cacad atawa masalah kualitas (sagigireun karuksakan nalika transporation bisa ngaganti dina urutan salajengna)
    Sakur produk cacad atawa masalah kualitas nu ngakibatkeun karugian customer urang bisa katembong dina urutan maranéhanana salajengna


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !