Walmart lilin pikeun supermarket jeung harga alus - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

lilin Walmart pikeun supermarket jeung harga alus

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: G55-1036H Tipe: rukun Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented ngaduruk Time: 8H Processing : mesin Info tambahan bungkusan: cellophane atanapi kotak bungkusan Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV CE ROHS MSDS BSCI Rumah Tangga lilin téh col bodas. ..


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G55-1036H

    Jenis: rukun

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: mesin

    Info tambahan

    Bungkusan: cellophane atanapi kotak bungkusan

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV CE ROHS MSDS BSCI

    Somah lilin téh warna bodas, sarta tanpa seungit. item Ieu keur dinner lilin, Anjeun bisa boga waktu nice jeung lilin diduruk. waktos ngaduruk nyaeta tujuh jam, sarta bungkusan téh 10pcs hiji kotak, 36 buleud per karton. 20 suku wadahna baris perlu 898 ctns. kualitas urang téh pohara alus, ngabagéakeun kana pabrik abdi.

    Rincian gancang

    • Jenis: pamakéan imah bodas
    • Bahan: parafin lilin, lilin parafin
    • Fitur: Relighting Lilin
    • Warna: Bodas
    • Wangun: Cipayung
    • Handmade: No
    • Paké: dekorasi Imah
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: lilin bodas
    • Ngaran produk: White pamakéan imah lilin
    • Pamakéan: pamakéan Imah
    • Paménta Konsumén ': Logo
    • Beurat: 15-100g
    • Packing: Polybag
    • MOQ: 5000pcs
    • Bébas sampel: Sadia
    • Brand: Litbright
    • Request Konsumén ': Ukuran

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: polybag, cellophane, atawa ngaleutikan kantong jeung cartons atanapi nurutkeun pamundut konsumén '
    Pangiriman jéntré: dina 30days sanggeus nampa Anjeun prepayment oy aslina L / C
    Bungkusan & pengiriman barang

    Packing: kertas karajinan, ngaleutikan kantong, kantong cellophane, kantong plastik kalayan catons atanapi nurutkeun sarat konsumén '

     Sampel: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas saeutik keur rujukan anjeun, tapi angkutan barang nu kudu dibayar ku pembeli

    Sampel waktos kalungguhan: 2-5days

    waktos pangiriman: dina 30 poé sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi aslina L / C dina tetempoan

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    ngarobah kana bahan: warna, wangun, konstruksi: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima

    Control kualitas:
    Kabéh produk kedah buka througu lima cék sateuacan manufacturcing prosés
    Revelant dipariksa bahan saméméh produksi 
    dipariksa Full sanggeus unggal prosés individual finshed 
    dipariksa Full sanggeus produksi satengah Puguh
    Sprots pariksa sanggeus produksi dipak saméméh pengiriman barang


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !