Lilin tongkat putih ing pasar Ghana - Lilin China Litbright (shijiazhuang)
Litbright Candle (shijiazhuang) Co., Ltd.

Lilin pasar putih ing Ghana

Katrangan singkat:

Model Info Dasar No .: G30-0672D Jinis: Bahan Pilar: Lilin Parafin Dianggo: Pemakaman, Liburan, SPA, Agama, Pernikahan, Pesta, Ulang Tahun, Lampu Omah, Fungsi Dekorasi: Warna Lampu: Rasane Putih: Wektu Pembakaran Tanpa Wangi: 4.5H Pemprosesan: Mesin Diameter: 1.5cm: Panjang: 19.5cm Info Tambahan Kemasan: kemasan cellophane Produktivitas: 30 ton Merek: Transportasi Litbright: Samudra, Lahan, Udara Asal-Usul: Kemampuan Pasokan China: 3 × 20 ′ fcl Sertifikat: BV MSDS BSCI Omah putih ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Xingang,China
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Dhasar

    No Model.: G30-0672D

    Jinis: Pilar

    Bahan: Lilin Parafin

    Dianggo: Pemakaman, Liburan, SPA, Agama, Pesta, Pesta, Ulang Tahun, Lampu Rumah, Dekorasi

    Fungsi: Lampu

    Werna: Putih

    Roso: Tanpa wangi

    Wektu Ngobong: 4.5H

    Pangolahan: Mesin

    Diameter: 1.5cm: Panjang: 19.5cm

    Info Tambahan

    Kemasan: kemasan selofan

    Produktivitas: 30 ton

    Merek: Litbright

    Transportasi: Samudra, Lahan, Udara

    Papan Asal: China

    Kemampuan Pasokan: 3 × 20 'fcl

    Sertifikat: BV MSDS BSCI

    Lilin kluwarga putih kanggo saben dinane, macem-macem jinis grammar lan ukurane bisa digunakake. Yen sampeyan wis nedha bengi, tulung pasangi lilin pilar putih kita, romantis banget. Hubungi kita kanggo kerja sama luwih lanjut.

    Rincian Cepet

    • Jenis: panggunaan omah putih
    • Bahan: Lilin Parafin, lilin parafin
    • Fitur: Lilin Relighting
    • Werna: Putih
    • Wangun: Tongkat
    • Gawenan tangan: No.
    • Gunakake: Dekorasi Rumah
    • Papan Asal: HeBei, China (Daratan)
    • Jeneng merek: Litbright
    • Nomer Model: lilin putih
    • Jeneng: Lilin nganggo omah putih
    • Dianggo: Nggunakake omah
    • Logo: Panjaluk Pelanggan
    • Bobot: 15-100 g
    • Pengepakan: Polybag
    • MOQ: 5000 pcs
    • Sampel gratis: Kasedhiya
    • Merek: Litbright
    • Ukuran: Panjaluk Pelanggan

    Kemasan & Pengiriman

    Rincian kemasan: polybag, cellophane, utawa shrink bag kanthi karton utawa miturut panjaluk pelanggan
    Detail Pengiriman: sajrone 30 dina sawise nampa prabayar oy L / C asli
    Kemasan & Pengiriman

    Pengepakan: kertas kerajinan, tas shrink, tas selofan, tas plastik nganggo katon utawa sesuai karo kebutuhan pelanggan

     Sampel: Kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo referensi, nanging barang kudu dibayar dening para pembeli

    Sampel wektu timbal: 2-5 dina

    Wektu pangiriman: sajrone 30 dina sawise nampa prabayar utawa L / C asli nalika dideleng

    Layanan Kita

    Logo pelanggan: Ditampa
    Owahi materi: warna, wujud, konstruksi: Ditampa
    Pemeriksaan umum babagan mbenakake sadurunge dikemas 
    Inspeksi pihak katelu: Ditampa

    Kontrol Mutu:
    Kabeh produk kudu diluncurake limang priksa sadurunge proses
    pabrike Priksa material sadurunge nggawe produksi 
    Priksa lengkap sawise saben proses individu
    mriksa
    mriksa sawise dikemas sadurunge dikirim


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 
    Ngobrol Online WhatsApp!