Lilin tihang pikeun votive - Litbright Cina Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd.

Lilin tihang pikeun votive

Pedaran pondok:

Modél Info Dasar No .: SMF2590IF Tipe: Bahan Tihang: Pamakéan Lilin Parafin: Pamakaman, Liburan, SPA, Agama, Pernikahan, Pesta, Ulang Tahun, Pencahayaan Bumi, Fungsi Dekorasi: Warna Lampu: Rasa Multi-Warni: Ukuran Buah: 8 * 25cm Waktos Ngaduruk: Pangolahan 8H: Diaméter kapang: 2,5 Inci: Jangkungna: 9 "Émbaran Tambahan Kemasan: kemasan ngaleutikan Produktivitas: 30 ton Merek: Transportasi Litbright: Samudra, Bumi, Tempat Air Asalna: Kamampuhan Suplai Cina: Sertifikat 3 × 20" : CE MSDS BSCI ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Xingang,China
  • Syarat pamayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Modél No.: SMF2590IF

    Jenis: Tihang

    Bahan: Lilin Parafin

    Pamakean: Pamakaman, Liburan, SPA, Agama, Kawinan, Pesta, Ulang Tahun, Lampu Bumi, Hiasan

    Fungsi: Lampu

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Buah

    Ukuran: 8 * 25cm

    Waktos ngaduruk: 8H

    Ngolahna: kapang

    Diaméterna: 2,5 Inci: Jangkungna: 9 "

    Inpo tambahan

    Pakét: bungkus ngaleutikan

    Produktivitas: 30 ton

    Merk: Litbright

    Transportasi: Sagara, Bumi, Udara

    Tempat Asalna: Cina

    Kamampuhan Suplai: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: CE MSDS BSCI

    Lilin tihang urang parantos lami ngaduruk, waktos panyimpenan anu lami, Non-haseup, henteu cilaka pikeun jalma. Urang tiasa ngahasilkeun seungitna, beurat sareng ukuranana numutkeun kabutuhan konsumén. Produk kami parantos diekspor ka Timur Tengah, Eropa, sareng Amérika Kidul jst langkung ti dalapan puluh nagara. Kami kerjasama sareng Walmart, Jepang Daiso, Korea Daiso sareng konsumén hébat anu sanés. Kami bakal neraskeun usaha ngawangun hubungan anu saé kerjasama sareng konsumén dumasar kana kualitas anu saé, harga kalapa sareng jasa perhatian, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang sareng ngarobrol.

    Detil Gancang

    • Jenis: tihang lilin
    • Bahan: Lilin Parafin
    • Fitur: waktos durukan panjang
    • Warna: Multi-warna
    • Wangun: Tihang
    • Handmade: Leres
    • Anggo: Kegiatan Agama
    • Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)
    • Ngaran mérek: litbright
    • Jumlah Modél: YZ
    • warna: warna sareng aroma anu béda

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: dipak kalayan cello atanapi sakumaha sarat konsumén
    Detil Pangiriman: dina sabulan

    Spésifikasi

    lilin tihang, lilin ngalamun, lilin pilar karajinan 
    waktos ngaduruk panjang 
    periode panyimpenan panjang 
    pangiriman gancang 
    kualitas saé 

    lilin tihang, lilin ngalamun, lilin pilar karajinan

    produk: Lilin tihang

    Fitur :

    1. warna-warni 

    2. waktos ngaduruk panjang

    3. Mangsa panyimpenan panjang 

    4. bungkusan béda aya

    5. Pasih lilin seungit sareng lilin henteu wangi

    6. Urang tiasa nganggo mérek konsumén sorangan 

    Kami tiasa ngahasilkeun produk salaku sarat anjeun 

    Produk utama kami kalebet:
    lilin rumah tangga, kadali jarak jauh tanpa kendali dipimpin lilin, lilin dina gelas kaca, lilin caang, lilin tealight, lilin tihang, lilin kado, lilin, lilin Yahudi, lilin bola, lilin lancip, lilin votive.

    Kami bakal neraskeun usaha ngawangun hubungan anu saé sareng konsumén dumasar kana kualitas anu saé, harga kalapa sareng jasa perhatian, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami sareng negosiasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!