Lilin tirus tradisional / lilin tirus hiasan - Lilin Litbright Cina (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd.

Lilin tirus tradisional / lilin tirus hiasan

Pedaran pondok:

Modél Info Dasar No..: ZG12-12H Jenis: Bahan Tapered: Pamakéan Lilin Parafin: Pamakaman, Liburan, SPA, Agama, Pernikahan, Pesta, Ulang Tahun, Pencahayaan Bumi, Fungsi Dekorasi: Warna Lampu: Rasa Multi-Warni: Waktos Ngaduruk Tanpa Wangi: Ngolah 8H: Mesin Émbaran Émbaran Tambahan: kotak jandela Produktivitas: 60 ton Merek: Transportasi Litbright: Samudra, Lahan, Tempat Air Asalna: Kamampuhan Suplai Cina: 3 × 20 ′ fcl Sértipikat: BV MSDS BSCI Ieu lilin harum gratis harum. Anu ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Xingang,China
  • Syarat pamayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Modél No.: ZG12-12H

    Jenis: Tapered

    Bahan: Lilin Parafin

    Pamakean: Pamakaman, Liburan, SPA, Agama, Kawinan, Pesta, Ulang Tahun, Lampu Bumi, Hiasan

    Fungsi: Lampu

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Teu diambeu

    Waktos ngaduruk: 8H

    Ngolahna: Mesin

    Inpo tambahan

    Bungkusan: kotak jandela

    Produktivitas: 60 ton

    Merk: Litbright

    Transportasi: Sagara, Bumi, Udara

    Tempat Asalna: Cina

    Kamampuhan Suplai: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV MSDS BSCI

    Ieu lilin harum gratis harum. Lilin dahar peuting Bolsius ieu bakal nambihan gaya tambahan pikeun bumi sareng méja makan anjeun. Tambihkeun sentuhan klasik sareng lilin tuang, cobi dikelompokkeun babarengan atanapi ngagabungkeun ukuran anu béda pikeun tampilan anu unik. Lilin Bolsius didamel nganggo campuran lilin premium sareng diduruk nganggo seuneu anu caang sareng jelas. Aranjeunna nganggo bahan baku kualitas luhur anu ngahasilkeun ngabeuleum anu langkung sampurna. Waktos Ngaduruk Ngantos 7 Jam.

    Detil Gancang

    • Ketik: lilin taper
    • Bahan: Lilin Parafin, lilin Parafin
    • Fitur: Relighting Lilin, Relighting
    • Warna: Multi-Colored, Multi-berwarna
    • Wangun: Iteuk
    • Handmade: Henteu
    • Anggo: Kegiatan Agama
    • Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)
    • Ngaran mérek: Litbright
    • Nomer Modél: Lilin tirus
    • Produk: Taper lilin
    • Pamakean: Kegiatan kaagamaan
    • Ambu: Henteu bau
    • Logo: Peryogi Pelanggan
    • Merk: Litbright
    • Sampel gratis: Sadia
    • Penampilan: Iteuk

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: Kotak PVC kalayan karton atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan
    Detil Pangiriman: kalayan 35 dinten saatos nampi prabayar anjeun atanapi L / C asli
    Bungkusan & Pengiriman

    Paking: dina kotak pvc nganggo karton atanapi numutkeun ka kabutuhan konsumén

    Pangiriman: dina waktos 35 dinten saatos nampi prpayment anjeun atanapi orginal L / C saatos katingali

    Jasa Urang

    Logo palanggan: Ditampi
    Ngarobih kana bahan: warna, bentuk, konstruksi: Ditampi
    inspeksi Umum dina ngalereskeun sateuacan ngepak 
    inspeksi pihak katilu: Katampi

    Kontrol Kualitas:
    Sadaya produk kedah dibéréskeun lima cék sateuacan prosés
    pembuatan cek bahan Revelant sateuacan produksi Cék 
    lengkep saatos unggal prosés perorangan 
    dipariksa Pinuh saatos produksi
    saatos produksi dikemas sateuacan pengiriman

    Jaminan:
    Kapentingan pelanggan tiasa dijamin pinuh
    Unggal produk anu cacat atanapi masalah kualitas (di sagigireun karusakan nalika transpor tiasa digentoskeun dina urutan salajengna)
    Sagala produk anu rusak atanapi masalah kualitas anu nyababkeun karugian pelanggan tiasa dibales dina urutan salajengna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!