Natal Garland Tea Lampu Lilin - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Natal Garland Tea Lampu Lilin

Pondok Description:

Info Modél dasar No .: JC12TM-JJ-30P Tipe: Tea Lampu Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Buah ngaduruk Time: 8H tambahan Info bungkusan: Produktivitas PVC bungkusan: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: BV MSDS BSCI minyak atsiri murni nyieun hiji beunghar, langgeng pangalaman indrawi ....


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: JC12TM-JJ-30P

    Jenis: Tea Lampu

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Buah

    Ngaduruk Time: 8H

    Info tambahan

    Bungkusan: bungkusan PVC

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV MSDS BSCI

    minyak atsiri murni nyieun hiji beunghar, pangalaman indrawi langgeng. formulir lilin pangleutikna urang, Tea Lampu ningkatkeun ambiance tina lilin jeung nambahkeun dampak instan ka spasi wae lamun dipaké dina lilipetan. The wicks aman extinguish sakali sadayana lilin geus dihakan. Hiji patandingan sampurna asesoris hiasan kami bercahya ku lilin pangleutikna ieu.

    Rincian gancang

    • Jenis: Tea Lampu
    • Bahan: parafin lilin, lilin parafin
    • Fitur: Scented, Scented
    • Warna: Multi-warna
    • Bentuk: Babak
    • Handmade: No
    • Paké: bar
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: Tealight
    • Keyword: 9 hr tealight lilin
    • Bébas sampel: sadia
    • Packing: kotak, polybag na karton
    • Pamakéan: Bar
    • pamundut konsumén ': Logo
    • Beurat: 8g-90g

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Ngaleutikan kantong, kantong plastik, kotak keretas, kotak PVC, ngaleutikan kantong + kertas kotak
    Pangiriman jéntré: Dina 35days sanggeus nampa prepayment anjeun atanapi orginal L / C
     

    Scented tea lilin, 9 hr lilin tealight

    Panjelasan Produk

    Tea lilin
    1. Warna: multi-berwarna, bodas, beureum, biru, konéng, pink, jeruk jeung saterusna
    2. Bahan: parafin lilin 
    3. waktos ngaduruk Long jeung jaman gudang lila
    4. Paket: cellophane, kantong plastik, karton jeung saterusna
    5. Supply sakumaha diperlukeun logo konsumén '
    6. Supply rupa ukuran sarta sagala rupa waktos ngaduruk

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima
    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima 
    Unggal produk cacad atawa masalah kualitas (sagigireun karuksakan nalika transporation) tiasa ngaganti dina urutan salajengna.
    Sakur produk cacad atawa masalah kualitas nu ngakibatkeun karugian customer urang bisa katembong dina urutan maranéhanana salajengna.

    Litbright Lilin Factory didirikan dina nineties panungtungan abad. Salaku produsén jeung pabrik di Cina daratan, urang kudu leuwih 10 taun exporting lilin. aréa pabrik kami téh ngeunaan 48.000 méter pasagi sarta kami salah sahiji pabrik lilin pangbadagna di Hebei. Urang kudu leuwih 800skilled pagawe jeung 40 technicians. kapasitas produksina kami: 4 × 20 peti '/ dinten. item ieu kualitas tur canggih desain alus, nu pisan populer di kalangan para nasabah. produk urang geus diékspor ka Amérika, Eropa, Afrika jeung Australia, jsb leuwih ti dalapan puluh nagara. 

    Produk utama urang kaasup:
    lilin Rumah Tangga, flameless kadali jauh dipingpin lilin, lilin di jar kaca, lilin caang, lilin tealight, lilin rukun, lilin kado, lilin Yahudi, lilin bola, lilin taper, lilin votive. Sarta kami ngajual lilin tina Wal-Kemranjén.

    Urang bakal neruskeun usaha establsih hubungan alus jeung konsumén dumasar kana kualitas alus, harga kalapa jeung layanan considerate, ngabagéakeun kana didatangan pabrik urang jeung negotiate.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !