Circle Wangun sarta Scented Feature tealight lilin - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Circle Wangun sarta Scented Feature tealight lilin

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: JC16Z-30P Tipe: Tea Lampu Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Buah ngaduruk Time : 4H Processing: ngeusian diaméterna: 3,7 cm: Panjang: 1.9 cm tambahan Info bungkusan: kotak PVC bungkusan Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20'fcl bijil: BV BSCI BSCI Multi-colore ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: JC16Z-30P

    Jenis: Tea Lampu

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Buah

    Ngaduruk Time: 4H

    Processing: ngeusian

    Diaméterna: 3,7 cm: Panjang: 1.9 cm

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak bungkusan PVC

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20'fcl

    Sertipikat: BV BSCI BSCI

    Multi berwarna na multy buah Scented tealight pohara populér di Nigeria, Kongo, Angola, Namibia, Guinea, Ghana, Bénin, Kamerun, Sudan, Libanon, Yaman, Afrika Kidul, Zimbabwé, Gambia, Sénégal ... Pakistan, Israel, Turki, Haiti , Kosta Rika jeung nagara séjén. Waktu ngaduruk téh sabudeureun 5 jam jeung bungkusan normal kami téh kotak PVC atawa baki sarta shrinked bungkusan, urang ogé bisa ngahasilkeun bungkusan nu nurutkeun syarat konsumén urang.

    Tealight lilin

    1. Warna: multi-berwarna, bodas, beureum, biru, konéng, pink, jeruk jeung saterusna
    2. Bahan: parafin lilin 
    3. waktos ngaduruk Long jeung jaman gudang lila
    4. Paket: cellophane, kantong plastik, karton jeung saterusna
    5. Supply sakumaha diperlukeun logo konsumén '
    6. Supply rupa ukuran sarta sagala rupa waktos ngaduruk

    Ukuran Beurat (dia * h) waktos Min-ngaduruk  

    8g tealight 37 * 11mm 2.5h

    9g tealight 37 * 12mm 2.5h

    10g tealight 37 * 13mm 3h

    11g tealight 37 * 14mm 3h

    12g tealight 37 * 15mm 4h

    13g tealight 37 * 15mm 4.5h

    14g tealight 37 * 17mm 4.5h

    15g tealight 37 * 18mm 5h

    16g tealight 37 * 19mm 5.5h

    23g tealight 37 * 27mm 8h

    Produk utama urang kaasup:

    lilin rumah tangga, flameless kadali jauh dipingpin lilin, lilin di jar kaca, lilin caang, lilin tealight, lilin rukun, lilin kado, lilin, lilin Yahudi, lilin bola, lilin taper, lilin votive.

    Layanan kami

    Logo customer: ditarima

    Umum inspeksi on ngaropéa saméméh paking 
    inspeksi pihak Katilu: ditarima 
    Unggal produk cacad atawa masalah kualitas (sagigireun karuksakan nalika transporation) tiasa ngaganti dina urutan salajengna.
    Sakur produk cacad atawa masalah kualitas nu ngakibatkeun karugian customer urang bisa katembong dina urutan maranéhanana salajengna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !