Flameless kontrol batré Lavender lilin LED - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Flameless kontrol batré Lavender LED lilin

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: LZ-Y30456BZX-HP Tipe: LED Lilin Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Unscented ukuran: 7 * 15cm ngaduruk Time: 4H Processing: kapang Handmade: Pola Béda Info tambahan bungkusan: kotak bungkusan atawa cangkang piaraan Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air, UPS TNT DHL Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan : 3 × 20'fc ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: LZ-Y30456BZX-HP

    Jenis: LED Lilin

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Unscented

    Ukuran: 7 * 15cm

    Ngaduruk Time: 4H

    Processing: kapang

    Handmade: Pola Béda

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak bungkusan atawa cangkang piaraan

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air, UPS TNT DHL

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20'fcl

    Sertipikat: BSCI ROHS

    Simkuring boga opat rupa lilin LED. Aranjeunna flameless kadali jauh multi-warna lilin LED, kontrol otomatis flameless LED lilin, kontrol switch flameless lilin LED, surem flameless LED lilin. bahan lilin Ieu lilin nyata, lamun boga pamanggih, urang ogé bisa ngalakukeun plastik, Ukuran normal nu 3'x4 ', 3'x5', 3'x6 '. Urang ogé bisa ngahasilkeun ukuran lilin nurutkeun syarat konsumén '. bungkusan normal kami téh kotak bodas atanapi shrinked. Mangga anjeun terang kotak warna na bungkusan PVC téh beuki nice, urang ogé bisa ngahasilkeun bungkusan nu nurutkeun syarat konsumén '. lilin urang dijieun tina bahan baku pangalusna, barang ieu kualitas alus tur desain maju.

    Rincian gancang

    • Jenis: LED Lilin
    • Bahan: parafin lilin
    • Fitur: Flameless
    • Warna: Multi-warna
    • Bentuk: rukun
    • Handmade: Sumuhun
    • Paké: dekorasi Imah
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: LED lilin
    • Ngaran produk: LED lilin
    • Pamakéan: dekorasi Imah, pernikahan
    • Packing: kantong PVC na karton
    • Bébas sampel: Sadia
    • Batré: batré 3AAA
    • Pindah Wick: Sadia
    • Logo: Syarat klien urang

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: kantong PVC na cartons atanapi nurutkeun pamundut konsumén '
    Pangiriman jéntré: dina 30days sanggeus nampa prepayment Anjeun
    Panjelasan Produk

    lilin LED

    1. seuneu pindah Real

    2. Pengetahuan Alam, non-toksik euweuh roko jeung non-cecemar,

    3. kualitas High sarta harga competitve

    4. waktu pangiriman Fast

    aplikasi

    1. kado Christmas, kado Valentine, kasinugrahan presenting, karajinan karawitan

    2. Imah, pihak, bar, hiasan kantor, 

    3. Birthday, karawitan, kawinan, hiasan natal jeung saterusna.

    kado 4. Usaha

    Arah pikeun pamakéan

    Lilin anu 3 diaméterna inci sarta ngagunakeun 3 accu AAA, kaasup.
    Kabéh Lilin Pigunakeun Sarua Jauh
    Sadaya ukuran Gawé Babarengan
    Jauh Mibanda 17 Foot Range


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !