Berwarna lilin somah nyieun suplai - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Berwarna lilin somah nyieun suplai

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: G30S-0865B Tipe: Votive Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Unscented Ukuran: 7 * 15cm Ngaduruk Time: 4H Processing: mesin diaméterna: 1.5cm: Jangkungna: 20cm tambahan Info bungkusan: cellophane atanapi shrinked bungkusan Produktivitas: 26 ton pér poé Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20'fcl p ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G30S-0865B

    Jenis: Votive

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Unscented

    Ukuran: 7 * 15cm

    Ngaduruk Time: 4H

    Processing: mesin

    Diaméterna: 1.5cm: Jangkungna: 20cm

    Info tambahan

    Bungkusan: cellophane atanapi bungkusan shrinked

    Produktivitas: 26 ton pér poé

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20'fcl per poé

    Sertipikat: BV BSCI MSDS

    spésifikasi

    LITBRIGHT kapasitas produksina: 4 × 20 'tina lilin somah bodas per poé. 
    Waktos pangiriman gancang 
    lila durukan 

    1) murni warna 
    2) Long ngaduruk waktos 
    3) jaman gudang Long 
    4) Beurat: 7g, 11g, 20g, 22g, 25g, 28g, 30g, 35g, 38g, 40g, 45g, 48g, 50g, 55g, 62g, 70g, jsb
    5) packing Béda sadia  
    6) Dupi nganggo brand customer urang sorangan.
    Urang bisa ngahasilkeun lilin nu nurutkeun spésifikasi Anjeun.

    Multi berwarna lilin somah keur hiasan, ciri kami téh dripless, smokeless, euweuh bauan, titik lebur tinggi (58 ° C-60 ° C). lilin somah urang kudu loba grammers béda jeung loba ukuran béda, anu grammers téh ti 7g mun 100g, diameter anu ti 1.1cm ka 2.5cm. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !