Festival hiasan Scented na warna tealight lilin - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Festival hiasan Scented na warna lilin tealight

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: JC14Z-28P Tipe: Tea Lampu Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Multi-warna rasa: Buah ngaduruk Time : 4.5H Processing: ngeusian diaméterna: 3.7cm: Panjang: 1,7 cm tambahan Info bungkusan: kotak PVC bungkusan Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil : BV BSCI tealight Ieu ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: JC14Z-28P

    Jenis: Tea Lampu

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Buah

    Ngaduruk Time: 4.5H

    Processing: ngeusian

    Diaméterna: 3.7cm: Panjang: 1,7 cm

    Info tambahan

    Bungkusan: kotak bungkusan PVC

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV BSCI

    lilin tealight ieu dua kaahlian ngahasilkeun, salah anu dituang jeung lianna dipencet. Urang bisa ngahasilkeun grammers ti 8g mun 50g, Lamun perlu, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun. Urang make mung finest adun indung sakabeh-alam pikeun cleaner a, panjang kaduruk jeung penting dumasar minyak fragrances idéal pikeun lalampahan nanaon. Kami lilin premium Tealight nyieun hiji ambiance seungit tur nambahkeun touch tina gaya mun sagala pihak atawa kasempetan husus. Aya ogé kelir multy pikeun anjeun milih. 

    Rincian gancang

    • Jenis: Tea Lampu
    • Bahan: parafin lilin
    • Fitur: Scented
    • Warna: Bodas
    • Bentuk: rukun
    • Handmade: Sumuhun
    • Paké: dekorasi Imah
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Litbright
    • Jumlah modél: JZ1218S
    • bau: vanili buncis

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: 18pc dina hiji kotak PVC, 100pvc dina hiji karton
    Pangiriman jéntré: dina 40days sanggeus resi deposit
    Panjelasan Produk

     Scented lilin lampu tea dina cangkir jelas 

    beurat: 12g / pc;

    packing: 18pc / PVC kotak box.100pvc / ctn

    bahan baku: 70% parafin lilin + 30% asam stearic

    OEM disadiakeun;

    istilah pembayaran: 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan ngalawan salinan B / L

    sampel: dina hiji minggu

    Layanan kami

     kualitas alus

    pangiriman gancang 

    waktos ngaduruk panjang

    harga kalapa


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !