Babak bentukna flameless flickering luster dipingpin - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

bentukna buleud flameless flickering luster dipingpin

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: LZ-Y30456SDH-HP Tipe: LED Lilin Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented ngaduruk Time : 4H Processing: kapang Info tambahan bungkusan: kotak jandela atawa kotak bodas Produktivitas: 60 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 'fcl bijil: ROHS BSCI MSDS Dipingpin lilin kanggo bougie decorati ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: LZ-Y30456SDH-HP

    Jenis: LED Lilin

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ngaduruk Time: 4H

    Processing: kapang

    Info tambahan

    Bungkusan: jandela kotak atanapi kotak bodas

    Produktivitas: 60 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: ROHS BSCI MSDS

    Dipingpin lilin kanggo bougie hiasan, barang ieu téh salaku centerpieces tabel kawinan, kawinan Anjeun bakal pisan romantis. lilin ieu paraffine nyata lilin, cahaya nyaeta surem tur menari. fungsi dina dihurungkeun tur kaluar, urang ogé kudu otomatis tur kadali jauh, anjeun bisa milih fungsi anjeun resep. Aya loba pola di lilin nu, shipped hiji nyaeta daun maple urang jeung poinsettia na lakspur jeung sajabana. urang kudu sampel master profésional, urang bisa papanggih sasuai ka nu Anjeun. Wilujeng sumping di tempat pemesanan ka pabrik abdi. 

     

    Rincian gancang

    • Jenis: LED Lilin
    • Bahan: parafin lilin
    • Fitur: Warna Ngarobah
    • Warna: Multi-warna
    • Wangun: Kembang
    • Handmade: Sumuhun
    • Paké: weddings
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: litbight
    • Jumlah modél: LZ-Y30456SDH-HP
    • Warna: bodas atawa konéng

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: 3pcs / kotak bodas atanapi kotak warna
    Pangiriman jéntré: dina 40days sanggeus resi deposit
     

    spésifikasi:

    Ngaran produk: 3pcs warna ngarobah flameless dipingpin lilin kadali jauh (susunan 3 lilin) ​​fungsi / otomatis

    Ukuran: 7.5cmx10cm; 7,5 × 12.5cm; 7,5 × 14.8cm

    bahan: lilin + ABS

    1> .on / off switch dina handap lilin

    2> lilin .the gaduh dua mode cahaya: fliker tur ajeg pas pencét tombol "mode"

    3> lilin .the bakal ngarobah warna ku cara otomatis lamun pencét "multi-warna"

    4>. 4 atanapi 8 jam otomatis, lilin baris otomatis mareuman sanggeus Waktu nu tos dilakonan

    5.> Lamun pers tiap tombol warna tunggal, eta bisa ngarobah 12 kelir dina total.

    make accu 2-AA (teu kaasup); kalawan 1pcs konéng dipingpin 12000mcd, PUT1-CR2025 di jauh.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !