Bodas lilin tina 10g mun 100g - Cina Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd

Bodas lilin tina 10g mun 100g

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: G22-0865B Tipe: Votive Bahan: parafin lilin Dianggo: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan Fungsi: cahaya Warna: Putih rasa: Unscented Ukuran: 7 * 10cm ngaduruk Time: 8H Processing: mesin Long ngaduruk Time: Beurat ti 10g Pikeun 100g Info tambahan bungkusan: Cellophane ngaleutikan kemasan Produktivitas: 30 ton Brand: Litbright Transportasi: Samudra, Land, Air, TNT UPS DHL Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 3 × 20 '...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: G22-0865B

    Jenis: Votive

    Bahan: parafin lilin

    Pamakéan: Duka, Libur, Spa, Ageman, Kawinan, Partéi, Birthday, Imah cahaya, hiasan

    Fungsi: cahaya

    Warna: Bodas

    Rasa: Unscented

    Ukuran: 7 * 10cm

    Ngaduruk Time: 8H

    Processing: mesin

    Panjang ngaduruk Time: Beurat Ti 10g Pikeun 100g

    Info tambahan

    Bungkusan: Cellophane ngaleutikan kemasan

    Produktivitas: 30 ton

    Brand: Litbright

    Transportasi: Samudra, Land, Air, TNT UPS DHL

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV CE MSDS BSCI

    lilin somah bodas téh panas ngajual di nagara Afrika, lilin ieu boga waktu ngaduruk panjang sarta bahya pikeun kaséhatan urang, aya loba grammers pikeun nyocogkeun sasuai ka nu Anjeun. bungkusan normal kami geus shrinked na kotak gaya, bahan baku kami nyaeta kualitas pangalusna sarta jasa kami téh haneut, mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kalawan wae. ngabagéakeun ka didatangan pabrik urang jeung negotiate.

    Rincian gancang

    • Jenis: lilin bodas
    • Bahan: parafin lilin
    • Fitur: panjang ngaduruk waktos
    • Warna: Bodas
    • Wangun: Cipayung
    • Handmade: Sumuhun
    • Paké: poean
    • Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: litbright atanapi OEM
    • Jumlah modél: dina kotak keretas
    • bodas: rumah tangga

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: 8pcs * 65bags / karton atawa kotak, 6pcs * 25boxes / karton
    Pangiriman jéntré: 20days

    spésifikasi

     

    lilin bodas 
    1. waktos ngaduruk lila 
    2. jaman gudang panjang 
    3. delievery gancang 
    4. kualitas alus 

     

    lilin bodas

    1.pure lilin bodas

    2.long ngaduruk waktos

    jaman gudang 3.long

    4.Weight 7g, 11g, 20g, 22g, 25g, 28g, 30g, 33g, 35g, 38g, 40g, 45g, 48g, 50g, 55g, 62g, 70g, jsb

    5.Different paking sadia

    6.Capacity: 4 × 20 '/ dinten

    brand 7.Can pamakéan customer urang sorangan

    Urang bisa ngahasilkeun lilin nu nurutkeun spésifikasi Anjeun

    FAQ

    Q1.Can Anjeun ngirim sampel pikeun urang?

    A1.Yes, urang bisa ngirim hiji sampel Jauh Control Imah hiasan dipingpin Lilin, Birthday LED Lilin Lampu haratis, tapi angkutan barang kumpulkeun.

    Q2.Can anjeun nampi urutan leutik?

    A2.Yes, urang bisa nampa pesenan sidang, nya eta awal bisnis. Tapi nurutkeun produk béda hargana bisa jadi leuwih luhur sakumaha kuantitas normal.

    Q3.Do anjeun mariksa produk? Kumaha?

    A3.Yes, tiap hambalan produksi jeung produk réngsé bakal dilumangsungkeun inspeksi ku QC saméméh ongkos.

    Q4.What mangrupakeun istilah mayar anjeun?

    A4.We tiasa nawiskeun L / C, T / T, Western Union, Duit gram, jsb

    Q5.What ngeunaan kapasitas produksina pabrik anjeun?

    A5.10, 000pcs / diatur per bulan. Tapi ieu dumasar kana produk béda, urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun sarat Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !