Lilin Votive Luminaire Moving Wick - Lilin China Litbright (shijiazhuang)
Litbright Candle (shijiazhuang) Co., Ltd.

Geser lilin vino lumayanire Ivory Moving

Katrangan singkat:

Model Info Dasar Ora.: LZ-Y80131823-YBP Tipe: Bahan Lilin LED: Panganggo Lilin Parafin: Pemakaman, Liburan, SPA, Agama, Pesta, Pesta, Ulang Tahun, Lampu Ngarep, Fungsi Dekorasi: Warna Lampu: Roso warna-warni: Tanpa wangi Ukuran: 8 * 20cm Waktu Pembakaran: Pengolahan 4H: Fungsi Timer Cetakan: Fungsi Jarak Jauh Info Tambahan: Kemasan kotak pvc kotak putih Produktivitas: 30 ton Merek: Transportasi Litbright: Samudra, Lahan, Papan Asal Usul: Kemampuan Suplai China: 3 × 20 ′ fcl Cert ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Xingang,China
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Dhasar

    No Model.: LZ-Y80131823-YBP

    Jenis: Lilin LED

    Bahan: Lilin Parafin

    Dianggo: Pemakaman, Liburan, SPA, Agama, Pesta, Pesta, Ulang Tahun, Lampu Rumah, Dekorasi

    Fungsi: Lampu

    Werna: Warna-warni

    Roso: Tanpa wangi

    Ukuran: 8 * 20cm

    Wektu Ngobong: 4H

    Pengolahan: Mould

    Fungsi Timer: Fungsi Remote

    Info Tambahan

    Kemasan: kemasan kothak pvc kothak putih

    Produktivitas: 30 ton

    Merek: Litbright

    Transportasi: Samudra, Lahan, Udara

    Papan Asal: China

    Kemampuan Pasokan: 3 × 20 'fcl

    Sertifikat: BV CE MSDS BSCI

    Rasakake cemlorot cahya lilin sing anget ditambah karo swarane banyu babbling sing nyenengake. Saben banyu mancur lilin Aqua Flame sing ora wangi digawe saka lilin nyata, lampu LED, lan fitur banyu mancur banyu sing berkualitas kanthi perlindungan jangka garing. Sumbu kasebut nari saka tengen ngiwa geni sing ana warna kuning. Lilin kita kualitas apik lan rega sing cukup. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo ngunjungi lan negotasi.

    Rincian Cepet

    • Jenis: Lilin LED
    • Bahan: Lilin Parafin
    • Fitur: Ganti Warna
    • Werna: Warna-warni
    • Wangun: Kembang
    • Buatan Tangan: Nggih
    • Gunakake: Pernikahan
    • Papan Asal: Hebei, China (Daratan)
    • Jeneng merek: litbight
    • Nomer Model: LZY007
    • warna: ganti

    Kemasan & Pengiriman

    Rincian kemasan: 2 pcs / kothak putih utawa kothak warna
    Detail Pengiriman: sajrone 40 dina sawise nampa setoran
     

    jeneng produk: 2 pcs warna ngganti flameless led lilin remot kontrol (pesawat saka 2 lilin) ​​/ fungsi timer

    ukuran: 7.5cmx7.5cm;

    bahan: WAX + ABS

    1> .on / mati ngalih ing sisih ngisor lilin

    2>. Lilin duwe rong mode cahya: fliker lan stabil nalika pencet tombol "mode"

    3>. Lilin bakal ngganti warna kanthi otomatis nalika pencet "multi-warna"

    4>. 4 utawa 8 jam otomatis, lilin kanthi otomatis bakal dipateni sawise wektu sing kliwat

    5.> Nalika pencet saben tombol warna, bisa ngganti 12 warna kanthi total.

    nggunakake batere 3-AAA (ora kalebu); kanthi 1 pcs kuning dipimpin 12000mcd, PUT1-CR2025 ing remot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 
    Ngobrol Online WhatsApp!