Lilin Ivory Moving Wick luminaire set lilin - China Litbright Lilin (shijiazhuang)
Litbright Lilin (shijiazhuang) Co., Ltd.

Lilin Gading Lumutir vick set lilin votive

Pedaran pondok:

Modél Info Dasar No..: LZ-Y80131823-YBP Jenis: Bahan Lilin LED: Pamakéan Lilin Parafin: Pamakaman, Liburan, SPA, Agama, Pernikahan, Pesta, Ulang Tahun, Lampu Bumi, Fungsi Hiasan: Warna Lampu: Rasa Multi-Warni: Bauan Ukuran: 8 * 20cm Waktos Ngaduruk: 4H Ngolah: kapang Timer Fungsi: Jauh Fungsi Info Tambahan Bungkusan: kotak bodas pvc kotak bungkusan Produktivitas: 30 ton Merek: Transportasi Litbright: Samudra, Lahan, Tempat Air Asalna: Kamampuhan Suplai Cina: 3 × 20 ′ fcl Cert ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Xingang,China
  • Syarat pamayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpo Dasar

    Nomer No .: LZ-Y80131823-YBP

    Jenis: Lilin LED

    Bahan: Lilin Parafin

    Pamakean: Pamakaman, Liburan, SPA, Agama, Kawinan, Pesta, Ulang Tahun, Lampu Bumi, Hiasan

    Fungsi: Lampu

    Warna: Multi-warna

    Rasa: Teu diambeu

    Ukuran: 8 * 20cm

    Waktos ngaduruk: 4H

    Ngolahna: kapang

    Fungsi Timer: Fungsi Jauh

    Inpo tambahan

    Bungkusan: buleud kotak pvc buleud bodas

    Produktivitas: 30 ton

    Merk: Litbright

    Transportasi: Sagara, Bumi, Udara

    Tempat Asalna: Cina

    Kamampuhan Suplai: 3 × 20 'fcl

    Sertipikat: BV CE MSDS BSCI

    Ngarasakeun cahaya hérang tina cahaya lilin dihijikeun sareng sora cai cai anu ngagurubul. Masing-masing cai mancur lilin Aqua Flame tanpa bau didamel tina lilin nyata, lampu LED, sareng fitur cai mancur cai berkualitas kalayan perlindungan garing. Sumbu nari ti katuhu ka kenca seuneu téh warnana konéng. Lilin kami kualitasna alus sarta harga lumrah. Wilujeng sumping di pabrik kami pikeun nganjang sareng negotasi.

    Detil Gancang

    • Jenis: Lilin LED
    • Bahan: Lilin Parafin
    • Fitur: Ngarobih Warna
    • Warna: Multi-warna
    • Wangun: Kembang
    • Handmade: Leres
    • Anggo: Pernikahan
    • Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)
    • Ngaran mérek: litbight
    • Nomer modél: LZY007
    • warna: robih

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan: 2 pcs / kotak bodas atanapi kotak warna
    Detil Pangiriman: dina 40 dinten saatos nampi setoran
     

    ngaran produk: 2 pcs warna ngarobah flameless led lilin kadali jauh (set tina 2 lilin) ​​/ fungsi timer

    ukuran: 7.5cmx7.5cm;

    bahan: WAX + ABS

    1> .on / pareum pindah dina handapeun lilin

    2>. Lilin gaduh dua modeu lampu: fliker sareng ajeg nalika pencét tombol "mode"

    3>. Lilin bakal ngarobah warna sacara otomatis sawaktos pencét "multi-warna"

    4>. 4 atanapi 8 jam otomatis, lilin bakal otomatis pareum saatos waktos lami

    5.> Nalika pencét unggal tombol warna hiji, éta tiasa ngarobih 12 warna dina total.

    nganggo batré 3-AAA (henteu kalebet); sareng 1 pcs konéng dipimpin 12000mcd, PUT1-CR2025 di jauh.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!